Ingrozitor! Fetita de doi ani, otravita cu o briosa care avea otrava de sobolani! S-a aflat cine este femeia care voia sa otraveasca si altii copii

Intr-un parc din Tiraspol, in data de 9 aprilie 2024, a avut loc un eveniment socant in care o micuta de 2 ani a fost expusa la o prajitura contaminata cu o substanta toxica destinata sobolanilor. Copila a muscat din prajitura si a fost dusa ulterior la spital.

Un incident uluitor a avut loc marti, 9 aprilie 2024, intr-un parc din Tiraspol, unde o fetita de 2 ani a fost expusa la o prajitura contaminata cu otrava pentru sobolani. Micuta a gustat din aceasta prajitura.

O situatie socanta a avut loc intr-un parc din Tiraspol: o fetita de 2 ani a fost expusa la o prajitura cu otrava pentru sobolani.

Publicitate

Parintii sai au avut parte de momente dificile in urma acestui incident.

Intr-o dupa-amiaza, familia din Tiraspol se plimba in parc cu fiica lor de 2 ani. Intr-un moment dat, micuta a primit o prajitura de la o femeie necunoscuta. Ea a acceptat prajitura si a muscat din ea.

Parintii au observat un miros puternic de acetona provenind de la produsul din faina. Au remarcat, de asemenea, granule albastre in interiorul prajiturii. Alertati de aceste semne, au actionat imediat.

Articolul continuă după reclame

Au impiedicat-o pe micuta sa mai consume din prajitura respectiva. Dupa ce au identificat si retinut femeia care distribuia prajiturile, parintii au chemat politia.

Autoritatile din regiunea separatista au intervenit rapid.

Au identificat femeia care vindea prajituri contaminate cu otrava, o femeie in varsta de 34 de ani.

Suspecta a fost retinuta. Politia a constatat ca aceasta incerca sa ofere mai multor copii prajituri cu substante periculoase. Potrivit informatiilor de pe site-ul Echipa.md, femeia era sub supravegherea unui psihiatru si a unui specialist in dependente.

Fetita de 2 ani a fost transportata la spital cu suspiciune de otravire cu substante periculoase in urma acestui grav incident.

O ancheta este in curs de desfasurare pentru a clarifica toate detaliile legate de actiunile suspectei si pentru a verifica daca exista si alte posibile victime. Persoanele din zona sunt interogate de catre politie pentru a oferi informatii relevante.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.