Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre. Patru zodii au noroc cu carul

Horoscop 10 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – Berbec

Va reusesc initiativele care tin de bani si in general de lumea afacerilor ca o sa dati de oameni competitivi si cu resurse banesti.

Horoscop cu Neti Sandu- Taur

Noutati pe mai multe planuri. Lucrurile se leaga frumos si o sa va puteti face o achizitie de zile mari, o casa, o masina, e ceva nou, e ceva wow!

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – Gemeni

Se poate sa plecati intr-o calatorie si sa fie si ceva palpitant, printre altele, dar pareti pregatiti pentru orice situatie – poate faceti o revizie masinii.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – Rac

Va cauta multa lume care are nevoie de cate ceva de la voi si o sa fiti promiti in replica, stiti sa iesiti basma curata si cu lectiile facute din orice provocare.

Horoscop cu Neti Sandu- Leu

Sunt indicii de calatorie si o sa va faceti drum pe undeva ca sa va aerisiti, sa vedeti si locuri noi, si pe cele incarcate de amintiri.

Horoscop cu Neti Sandu – Fecioara

Se poate sa se ia o decizie care sa va puna la treaba, sa va bucurati de un job nou, sau va mutati la alt domiciliu si puneti lucrurile la punct.

Horoscop cu Neti Sandu – Balanta

O sa primiti niste acte semnate, posibil online si o sa puneti si o sa puteti avansa cu restul demersurilor ca sa va luati o masina, sau o vacanta de vis prin lume, pe undeva.

Horoscop cu Neti Sandu – Scorpion

Un ajutor nepretuit, vi se trezeste drumul spre o alta lume, cea a afacerilor care sa asigure prosperitate si viata voastra o sa capete alta culoare.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.