Horoscop cu Neti Sandu. Se schimba destinul pentru trei zodii. Norocul este de partea lor si vor avea parte de castiguri.

Horoscop 26 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru a doua zi din saptamana.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Apar noutati care va pot pune pe un alt fagas profesional si o sa va dati peste cap sa faceti treaba ca lumea, ca vreti sa va reinventati.

Va cauta cineva care vrea sa aveti o preocupare comuna, poate va invita si in weekend pe undeva ca isi doreste sa vorbiti intr-un cadru neutru.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Un ochi atent asupra sanatatii v-ar feri de eventualele neplaceri care pot aparea daca n-o sa faceti un control medical preventiv macar, ca poate nu va doare nimic.

O intalnire cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si spera sa simtiti si voi la fel ca sa fiti un cuplu.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa vi se plateasca o munca, dupa o perioada cam lunga de timp si poate va permiteti cateva zile intr-o statiune de agrement ca sa va revigorati.

Se poate sa luati parte la un eveniment care poate fi chiar rampa de lansare pe un alt palier valoric.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa castigati un loc mai la vedere, o sa atrageti toate privirile prin ceva care sa fie marca voastra, sa va apreteze ideea.

Articolul continuă după reclame

Poate ati cerut un salariu in avans, ori unei banci un imprumut si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Voi vizati un post de conducere pe care-l puteti obtine fie prin concurs, fie pentru ca va numesc sefii ca sa faceti ce stiti cel mai bine – sa-i conduceti pe oameni.

E cineva care se regaseste in felul vostru de a fi si o sa va evaluati sansele de a forma un cuplu.

Horoscop cu Neti Sandu- FECIOARA

Or sa va intinda o mana de ajutor niste persoane care va admira, apreciaza felul in care munciti si or sa va faca viata mai usoara.

O sa puteti avea o discutie deschisa cu sefii si sa le spuneti ce va lipseste, ce v-ati mai dori ca aveti sanse sa-i induplecati sa va dea ce va trebuie.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Prezenta cuiva o sa aduca un plus de buna dispozitie si o sa faceti si treaba, ca o sa aveti spor si or sa va priasca si plimbarea, statul la taclale, dupa program, la cafea.

O sa puteti avea o discutie deschisa cu sefii si sa le spuneti ce va lipseste, ce v-ati mai dori c-aveti sanse sa-i induplecati sa va dea ce va trebuie.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.