Gabriela Cristea, reactie dura pentru cei care au criticat-o pentru ca vinde cozonaci si zacusca

Fanii din mediul online au pus-o sub lupa pe Gabriela Cristea, dupa ce celebra prezentatoare TV si-a extins orizonturile in lumea afacerilor online, lansandu-si propria linie de cozonaci.

Gabriela Cristea a castigat aprecierea si afectiunea multor romani, in special datorita carierei sale impresionante in televiziune, pe care si-a cladit-o cu perseverenta si sacrificii pe parcursul anilor.

Reusita sa profesionala notabila este unul dintre factorii care au contribuit la adunarea unei numeroase baze de fani.

Fiind activa pe platformele de socializare, Gabriela Cristea a dorit sa atraga atentia asupra unor comentarii ostile pe care le-a primit recent.

Publicitate

Toate acestea au avut loc in timp ce sotia lui Tavi Clonda a intrat in lumea antreprenoriatului, lansandu-si propria afacere cu cozonaci, actiune ce a generat si mai multa atentie negativa asupra ei.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea poate privi spre o viata implinita, avand o cariera de succes, un sot iubitor si doua fiice minunate. Cu toate acestea, aceste realizari nu au venit usor, ci au necesitat eforturi considerabile din partea ei si a familiei sale.

Ea a fost intotdeauna deschisa si sincera cu urmaritorii sai online, impartasind atat momentele fericite, cat si cele mai dificile din viata sa. Cu toate acestea, a devenit si ea tinta unor comentarii negative, mai ales dupa ce a anuntat ca isi extinde afacerea cu cozonaci.

Articolul continuă după reclame

Gabriela Cristea a raspuns prompt la aceste critici, exprimandu-si frustrarea fata de faptul ca este judecata pentru munca sa si pentru dorinta sa de a-si asigura bunastarea familiei. Ea a subliniat ca situatia sa financiara actuala nu a aparut peste noapte, ci este rezultatul multor ani de munca si eforturi sustinute.

„Dragilor, am senzatia ca traim in tara cu susul in jos. Vreau sa vorbesc despre un subiect care mi-a atras atentia in mod deosebit in ultima perioada pentru ca sunt foarte multe comentarii care ma blameaza pe mine pentru ca muncesc. Mi se pare incredibil sa faci asta. Adica sa-i spui unui om „Nu te mai saturi de bani, ce muncesti atat? Esti calica, esti zgarcita” si sa ma faca in toate felurile doar pentru ca muncesc. Sa-i spui unui om care de dimineata, de cand se trezeste si pana seara, cand pune capul pe perna, nu face altceva decat sa alerge pentru familia lui, sa-l blamezi si sa arunci cu noroi in el. „Nu iti mai ajunge”, cam astea sunt cuvintele.

In tara asta, fiecare este liber sa munceasca atat considera de cuviinta. Ce credeti? Nu de mine care muncesc ar trebui sa va luati, ci de trantorii care asteapta si intind mana sa li se dea, dar nu, aia sunt buni (…).

Eu m-am nascut in perioada in care chiar trebuia sa muncesti ca sa castigi un ban. Primul meu salariu, asta se intampla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectiva, evident ca acum nu ne-ar ajunge nici de utilitati. De atunci de la 100 de dolari si pana in prezent am facut eforturi foarte mari. (…)”, a spus Gabriela Cristea pe reteaua de socializare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.