Horoscop cu Neti Sandu. Incepe o perioada de vis pentru cateva zodii. Acesti nativi sunt cu adevarat norocosi

Horoscop 27 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru ziua de sambata. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O sa faceti niste cheltuieli extrabugetare, ca nu o sa va puteti abtine, asta ca sa le luati celor dragi ce si-au dorit de mult si o sa-i faceti fericiti.

Se pare ca o sa vi se ceara ajutorul, sunt niste oameni care nu se descurca fara voi si o sa-i sustineti cumva.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

Poate va faceti remarcati printr-un eveniment anume si o sa vi se multumeasca in cadru public, si poate fi un salt in cariera.

O sa aveti grija si de voi si de familie, sa refaceti armonia de care aveti atata nevoie, ca sa puteti functiona la cota maxima.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa va implicati intr-un eveniment in care sa va puneti toata priceperea la bataie si o sa iasa ceva de calitate.

Se poate sa reapara cineva care vrea sa faceti echipa in relatia de cuplu, sa fiti impreuna, sa plecati pe undeva in alta localitate.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

O sa va bucurati de prezenta unor oameni care sunt pe lungimea voastra de unda si o sa petreceti mare parte din zi impreuna, sa povestiti ce ati mai facut.

Se poate sa intalniti pe cineva care sa va umple golul sufletesc si sa va inspire incredere ca o sa puteti fi fericiti.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Poate le-ati promis copiilor o escapada turistica, sa va duceti intr-o statiune de agrement, la locurile lor preferate de joaca, ca sa consumati acolo adrenalina forta.

Poate e o aniversare in familie, se casatoreste cineva, pare sa fie un eveniment festiv, posibil un botez.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

E cineva caruia ii e dor de voi si poate va scoate la plimbare, poate fi continuarea unei povesti de dragoste, daca nu aveti pe nimeni.

O sa faceti o tratatie in cinstea cuiva fie acasa, fie acolo unde o sa va aflati in alt oras.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va puteti cultiva un hobby care sa va scuture de monotonie si sa va activeze creativitatea, sa fiti mai plini de viata.

O sa intalniti pe cineva care va poate schimba viata in bine si sa fiti fericiti, ca va exista o conjunctura favorizanta.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.