Horoscop cu Neti Sandu. Astrele vin cu vesti grozave pentru unii nativi. Se anunta surprize mari pentru trei zodii

Horoscop de weekend. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O sa va caute prietenii sa iesiti la plimbare, poate plecati intr-o excursie si o sa va bucurati de peisaje, de confortul de la cazare si de activitatile comune.

Poate o sa luati parte la un concurs, se impart si premii, poate luati si voi si o sa fie o atmosfera efervescenta.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Va asteapta cineva si poate dati o fuga in alt oras ca sa va revedeti, dupa o absenta indelungata si o sa fie si ceva de sarbatorit, printre altele.

Aveti o rezerva de bani din care o sa va infruptati ca visati la niste daruri pe care ati dori sa le faceti omului drag, alor vostri.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Apare acel cineva care e amator de o iesire la cafea si o sa se poata vedea daca sunteti compatibili pentru o relatie sau nu.

Sunteti pregatiti pentru cheltuieli ca n-o sa rezistati sa nu le luati celor dragi ce-si doresc.

Horoscop cu Neti Sandu- RAC

Le-ati promis unor rude ca treceti in fuga, poate, si ramaneti peste noapte daca renuntati la vreo alta intalnire, ca sa va odihniti plimbarea pan-acolo.

Va invita cineva la o aniversare ca aveti placerea sa ciocniti un pahar de ceva in cinstea cuiva pe care-l stimati.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O aparitie – surpriza si o sa petreceti mare parte din zi impreuna ca o sa va duceti la spectacol, la plimbare, sa luati masa in oras.

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva cu care ati putea avea o relatie de durata, pe viata chiar, daca o sa descoperiti puncte comune.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O tratatie la voi acasa, daca nu cumva o sa o mutati la un restaurant ca sa nu mai munciti cu pregatirile si curatenia, ca o fi ziua cuiva de nastere, sau altceva de serbat.

Poate va implicati in punerea in practica a unei idei, poate fi un proiect de timp liber, un concurs, un campionat, si se pare ca va pricepeti.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Sunteti dornici de revazut prieteni care v-au fost tot timpul alaturi, dar au fost prinsi cu alte treburi si o sa recuperati timpul pierdut.

E cineva care va asteapta demult sa-i faceti o vizita, dar nu s-a putut si poate abia acum faceti cumva sa va intalniti.

Citeste continuarea pe stirileprotv.