Horoscop cu Neti Sandu. Adio, probleme! Se anunta noroc MARE pentru aceste zodii! Vin bani frumosi

Horoscop 29 septembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Sa vedem ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa fiti din ce in ce mai atasati sufleteste si sa iasa o relatie de cursa lunga, si chiar sa va casatoriti.

Se poate sa aiba loc o intrevedere amicala ca sa ziceti ce are de facut fiecare membru al grupului daca practicati un sport sau plecati in excursie.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Poate gasiti in ce sa investiti banii pe care i-ati strans si or sa se bucure si ai vostri ca o s-aveti mai mult confort acasa, ori alte facilitati la care ati tot visat.

O poveste sentimentala revine pe tapet si o sa lamuriti aspectele mai delicate ca sa reluati firul povestii de dragoste.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Vi se poate implini acel vis de a fi impreuna cu fiinta in care v-ati pus toate sperantele ca sa fiti fericiti si o sa puteti fi un cuplu.

Se poate sa aflati o veste buna despre un copil care se va naste in familia voastra, sau va roaga cineva sa botezati un copil.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa va ocupati de casa, faceti curatenie generala, dar nu inainte de a da deoparte lucrurile de care nu mai aveti nevoie, ca sa aveti mai mult spatiu.

Se poate sa plecati intr-o escapada turistica, in vizita pe la rude, la prieteni si sa schimbati impresii, sa luati aer.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O sa primiti o invitatie la cafea, poate fi o cina romantica, pe care o puteti amana pe maine, ca sa fiti odihniti, sa puteti sta pana tarziu la povesti.

Va dati intalnire cu niste oameni care vor sa puneti la punct o afacere si va ganditi pana la inceputul saptamanii viitoare la un raspuns.

Horoscop cu Neti Sandu– FECIOARA

Se pare c-or sa va intre niste bani, fie din salariu, fie dintr-o colaborare si o sa gestionati banii incat sa v-ajunga pentru toate cheltuielile.

E cineva care vrea sa va-ntalniti la o parola ca sa descoperiti acel numitor comun care sa v-ajute sa fiti un cuplu.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa va alegeti cu un nou proiect si sa aveti idei, inspiratie, viziune de ansamblu si sa fie si oameni dispusi sa va ajute.

Se poate sa va implicati in diferite activitati care sa va puna in valoare calitatile ascunse si sa castigati bani frumosi.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.