Horoscop special cu Neti Sandu. Curg vestile bune pentru acesti nativi. Le pune Domnu’ mana in cap

Horoscop 28 septembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Sa aflam ce spun astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Sunt de transat niste aspecte legate de un contract si o sa va puneti toata ingeniozitatea la bataie ca sa redactati ca lumea contractul, sa nu iesiti in pierdere.

O reusita, vi se da unda verde sa va mutati la alt serviciu, daca asta va doriti, sau sa plecati cateva zile pe undeva.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O sa faceti o schimbare, sa va apucati de niste studii, sa urcati intr-un clasament si sa fie o upgradare in plan financiar.

Vi se da mana libera sa lucrati ceva care sa fie pe gustul vostru si sa v-aduca bani frumosi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Apare cineva care va starneste interesul si o sa va doriti o relatie de cuplu daca n-aveti pe nimeni, ca e animatie in sfera sentimentala.

O sa va ingrijiti si de voi, sa va mentineti un tonus ridicat, sa faceti ca si cei din jur sa se simta bine.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O reusita in sfera domestica, poate creati un alt confort acasa, si or sa se simta cat se poate de bine ai vostri – poate chiar va mutati.

Poate si-aduc aminte sefii sa va semneze o cerere, sa va acorde un plus salarial, o invoire, ceva de care aveti mare nevoie.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O sa primiti un semn de viata de la cineva care va iubeste, dar a fost absenta, o vreme, persoana si o sa va reconstruiti, frumos, relatia.

O sa aveti un rol important in cadrul unui grup si o sa va creati noi relatii, vi se deschid niste oportunitati in plan social.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA

Se poate sa va incante cineva cu o oferta de colaborare si sa va convina, c-aveti nevoie de un supliment salarial care sa va completeze bugetul.

Ati putea prelungi un contract si sa aveti o garantie financiara, desi ati mai putea lucra si in particular, s-aveti o colaborare.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va dati intalnire cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si o sa vedeti ce se intampla in relatia de cuplu, exista comunicare, armonie.

Aveti idei, strategii pe care le puteti pune in practica si o sa apara si succesul, cat de curand.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.