Camelia Patrascanu, horoscop special. Luna Plina intoarce si suceste destinele zodiilor, totul se schimba

Horoscop special. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru Luna Plina in zodia Berbec. Sa aflam ce spune celebrul astrolog.

Luna Plina a Balantei se produce in zodia Berbec si e un moment ce marcheaza relatiile noastre personale foarte apropiate. Este o Luna Plina care ne poate da inspiratie legata de felul in care suntem tratati in relatie, ce avem in comun cu celalalt. Ne intereseaza lucrul asta, caci e si Marte in Balanta in acest moment.

Efectul acestei Luni Pline tine de la inceputul zilei de 29 septembrie pana pe 1 octombrie la ora 2 dimineata. E un interval in care avem de reflectat legat de relatia noastra. Marte ne indeamna chiar sa provocam discutii, sa fim mai atenti la gesturim sa observam daca ne dam acordul sau nu. Vointa noastra poate fi blocata sau poate depinde de felul in care suntem tratati de celalalt.

Publicitate

BERBEC 

Pentru Berbeci, e un moment de test. Poate ca nu se intampla nimic extraordinar, dar au sansa de a fi mai receptivi la semnalele pe care le primesc. Unele situatii se repeta, au mai fost pusi in rolurile astea cu altcineva poate. E ceva ce fac ei ce conduce la repetarea unei situatii. Exista si o autoanaliza profunda si sensibila legata de provocarile pe care le arunca celuilalt.

TAUR

Pentru Tauri, aceasta Luna Plina in zodia Berbec poate aduce melancolie. Pur si simplu, sunt mai emotivi, mai sensibili, au mai multe nostalgii. Simt nevoia sa inteleaga, sa fie pregatiti sa vindece niste rani relationale. Multi Tauri pot confirma ca au facut bine sau pot intelege ca au procedat gresit, mai ales daca ranile nu mai sunt atat de dureroase.

GEMENI

Gemenii sunt vizati in zona libertatii de expresie. Au nevoie sa stie in ce masura sunt nonsalanti sau dezinvolti in relatie. Se gandesc daca au pasiuni comune, gusturi comune, impartasesc ceva impreuna cu omul de langa ei. Pentru cei care au deschis usa unei relatii de curand au multe analize de facut, sa puna in balanta ce le place si ce le displace.

RAC

Pentru Raci, aceasta Luna Plina in zodia Berbec aduce rigoare. Spiritul de echipa trebuie sa fie fara fisura. Multi Raci doresc sa schimbe niste reguli in casa. Au nevoie de sustinerea partenerului de viata sau a persoanei pe care se sprijina acum.

Articolul continuă după reclame

LEU

Pentru Lei, fenomenul poate aduce discutii, unele legate de perspective, piste pe care pot merge. Unele proiecte noi vizeaza relatia cu strainatatea. Luna aduce discutii profunde legate de sensul vietii, de implinire.

FECIOARA

Pentru Fecioare, aceasta Luna Plina din 29 septembrie aduce pragmatism si colaborare pe un scop financiar, material bine definit. Au nevoie, de asemenea, si sunt atente daca persoana de langa ei le apreciaza efortul si calitatile. Altfel, Luna le poate aduce mai multa sensibilitate la jignire sau devalorizare ori critica.

BALANTA

Pentru Balante, e o Luna Plina aducatoare de repozitionari in raporturile cu oamenii foarte apropiati. Fenomenul le face mai sensibile si mai intuitive. Sunt mai receptive la ce simt cu adevarat ceilalti, indiferent ce declara. Semnalele sunt transformate in gesturi si atitudini clarificatoare.

SCORPION

Scorpionii nu stau bine cu energia si se simt ca sunt cam chinuiti la munca ori nu au chef de munca. Analizeaza mai mult dinamica treburilor, eforturilor, obligatiilor pe care le au in contextul colectivitatii in care lucreaza.

SAGETATOR

Sagetatorii au aceasta Luna Plina in zodia Berbec cu o nevoie mare de libertate si creativitate si dragoste pentru propria lor persoana. Multi descopera o pasiune, un hobby, altii lucreaza cu placere cu persoane care le impartasesc gusturile. Aceasta Luna aduce claritate in legatura cu o aventura neprogramata.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, e un fenomen ce vizeaza statutul lor in casa si camin. Sunt preocupati de profesie si un parteneriat strans profesional. Pun atat de mult pret incat aproape lipsesc de acasa si trebuie sa vada cine le umple locul gol.

VARSATOR

Varsatorii au aceasta Luna Plina in zodia Berbec aducatoare de dinamica mentala. Se simt atrase de persoanele care ii provoaca mental. Trec printr-o perioada in care au multe intrebari la care trebuie sa raspunda.

PESTI

Pestii au o Luna Plina ce aduce o mare preocupare vizavi de felul in care isi pot pune in valoare atuurile, abilitatile, inclusiv financiar in fata altor persoane. Au spirit de competitie, chiar se concureaza cu altii.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.