Horoscop 5 iulie 2022, cu Tamara Globa. Martea Neagra pentru 3 zodii, dar tot raul e spre bine.

Horoscop 5 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa sfatuieste toate zodiile sa nu se relaxeze in aceasta zi, sa fie disciplinate si atente. Acest lucru este valabil mai ales in prima jumatate a zilei. Nu renunta la propriile idei sub influenta circumstantelor sau a opiniei altcuiva. Se recomanda mult calm.

Horoscop de la Tamara Globa pentru 5 iulie 2022 pentru zodiile de FOC

BERBEC

Publicitate

Berbecul va trebui sa-si „revada” cu atentie si fara emotie greselile trecute pentru a le evita acum si in viitor. Cu o mare probabilitate, reprezentantii semnului vor trebui sa traga concluzii complet nedorite, dar care sunt capabile sa le schimbe viata in bine. Poate ca va exista dorinta de a schimba urgent ceva in viata personala, dar nu ar trebui sa va grabiti.

Publicitate

LEU

Ziua Leului va fi favorabila comunicarii, „intalnirilor” prietenoase si noilor cunostinte. Intalnirile romantice pot aduce si o multime de emotii pozitive reprezentantilor zodiei. Poti sa faci lucrari de caritate, sa ajuti pe cineva. Daca Leii o fac „fara sa stea pe ganduri”, vor obtine o buna reputatie si interesul acelei persoane care este importanta pentru ei dintr-un motiv oarecare.

SAGETATOR

Nu este atat de usor pentru Sagetatori sa isi realizeze ideile si planurile in aceasta zi, deoarece trebuie sa se „adapteze” in mod constant la situatiile emergente si sa sacrifice ceva valoros pentru ei insisi. Acest proces aduce un anumit disconfort reprezentantilor zodiei. Nu lasa gandurile sa te acapareze, va dura putin timp si totul se va rezolva.

Horoscop de la Tamara Globa pentru 5 iulie 2022 pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul se poate astepta la succes in aceasta zi.  Incerca sa imbunatatesti relatiile cu acei oameni apropiati si semnificativi cu care relatiile au fost deteriorate din anumite motive. In aceasta zi exista toate sansele de reconciliere. De asemenea, astrele le recomanda sa inceapa orice afacere fara nicio teama.

FECIOARA

Pentru Fecioara , astrele prevad pierderi emotionale si financiare din cauza unor probleme din trecut. Prin urmare, ar trebui sa lucrati la greselile voastre.

CAPRICORN

Capricornii se pot confrunta cu probleme chiar dimineata – vor trebui rezolvate intr-un mod accelerat. Pot exista neintelegeri cu rudele mai in varsta si dificultati in comunicarea cu cei dragi. In plus, sunt probabile cheltuieli financiare mari, care pot duce la datorii, dar principalul lucru este sa nu fii de acord cu ajutorul unor persoane necunoscute, pentru a nu fi inselat.

Horoscop de la Tamara Globa pentru 5 iulie 2022 pentru zodiile de AER

GEMENI

Este mai bine pentru Gemeni sa faca in aceasta zi doar lucrurile incepute anterior. Probabil ca vor exista unele cheltuieli pentru imbunatatirea si decorarea casei, precum si pentru surprize pentru cei dragi. Ar trebui sa dedicati timp membrilor familiei si celor dragi, sa petreceti timpul liber cu acestia, sa va bucurati de comunicare.

BALANTA

Balanta va avea o zi grea cand va trebui sa rezolve sarcini destul de dificile si sa „iasa basma curata” din problemele aparute. De asemenea, pot exista unele dificultati in sfera financiara si, din pacate, reprezentantii zodiei vor trebui sa faca fata singuri dificultatilor, deoarece le va fi foarte greu sa gaseasca aliati. Seara aduce vesti neasteptate care ar trebui gandite rapid si luata decizia corecta luata.

VARSATOR

Varsatorul va avea noroc in toate, inclusiv in rezolvarea problemelor mai vechi.   O relatie rupta cu o persoana semnificativa pentru reprezentantii semnului poate fi reparata. Vizitele la rude indepartate si apropiate sunt binevenite.

Horoscop de la Tamara Globa pentru 5 iulie 2022 pentru zodiile de APA

RAC

Racii pot simti anxietate in aceasta zi si, conform previziunilor astrologice, experientele emotionale nu sunt nefondate – in acest moment, tendintele nefavorabile „de deasupra capului” ale reprezentantilor zodiei se intensifica. Prin urmare, ar trebui sa acordati cat mai multa atentie odihnei si recuperarii – de exemplu, plimbari in natura si yoga.

SCORPION

Scorpionii nu ar trebui sa isi asume afaceri pe termen lung – vor trebui sa se multumeasca cu cele „mici” si de zi cu zi. Exista riscul de a va certa cu una dintre rude, precum si de a ajunge intr-o situatie neplacuta (sau chiar de urgenta) in timpul conducerii. Favorabila ar fi o vacanta relaxanta, plimbarea in aer curat, admirarea naturii, precum si procedurile de apa, dar cu prudenta sporita.

PESTI

Pestii ar trebui sa raspunda mai adecvat la situatiile care apar in aceasta zi, precum si sa fie mai prudenti, altfel va fi dificil de evitat complicatiile in viitorul apropiat. Nu faceti dezvaluiri in aceasta perioada si evitati comunicarea cu persoane neplacute care se straduiesc cu putere sa interfereze in viata reprezentantilor zodiei, afectand-o negativ.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.