Gina Pistol si Smiley au spus ”DA” in fata ofiterului de stare civila! Primele imagini

Smiley si Gina Pistol au spus DA in fata ofiterului de stare civila. Cei doi pornesc pe drumul vietii ca sot si sotie. Au aparut primele imagini cu prezentatoarea TV in rochie de mireasa . Smiley a imbracat un costum alb, iar amandoi au aratat fabulos!

Dupa sapte ani de relatie, Gina si Smiley au decis sa faca pasul cel mare. Prezentatoarea TV si juratul de la Vocea Romaniei au impreuna o fetita, Josephine.

Publicitate

Ce mesaj special a transmis artistul

„Traim intr-o lume care stie atat de bine sa scoata in evidenta extraordinarul, incat Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau sa va zic ca cele mai mari bucurii pe care le-am trait in viata asta sunt cele normale pe care le traim aproape toti cel putin o data. Dincolo de extraordinarul din vietile noastre pe mine ma implineste, in general, ce te implineste si pe tine: Iubirea, Linistea, Zambetul, Jocul, Libertatea si Binele in toate formele sale”, a scris Smiley in mediul online.

„De asta cred ca frumusetea sta mai degraba in lucrurile simple si ca a fi Normal e noul Extraordinar. Iar cand realizezi ca frumusetea vietii sta in fiecare moment trait la maximum, atunci cand se intampla, iti dai seama ca Prezentul e mereu Extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”, a adaugat el.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.