Gina Pistol a izbucnit in lacrimi: „M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui”

Gina Pistol a izbucnit in lacrimi. Vedeta are o familie fericita alaturi de Smiley si fetita lor, Josephine, dar aceasta a avut momente dificile in copilarie care au marcat-o profund. Recent, frumoasa blondina a rememorat perioada cand parintii ei au divortat.

„Ai mei se despartisera. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea si m-a dus la o doamna, nu stiu cine e acea femeie, am inteles ca a si decedat intre timp si nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se intampla. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.

Publicitate

Dar nu a venit nimeni sa imi zica, copilului. Femeia aceea era agresiva, pentru ca ea la randul ei avea niste probleme. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura data mi-a dat o palma. Atunci m-as intoarce la mine si m-as imbratisa”, a declarat Gina Pistol, in cadrul podcastului „Fain si simplu”, realizat de Mihai Morar.

Publicitate

Cand s-a indragostit Gina Pistol de Smiley

„Eram intrebata des cand fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecata prin lume, stateam doua-trei luni inchisa in platou. Inainte, ma uitam la persoana de langa mine si credeam ca nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatal copilului meu.

Ai aparut tu apoi, iar tu ai fost ca o lectie data de univers, sa invat lectia rabdarii. Erau momente cand imi pierdeam rabdarea, dar ceva inauntrul meu imi spunea sa mai stau putin. Si uite ca a fost bine. E ceva mai presus de noi care asaza lucrurile. Poate daca ne intalneam cu ceva timp in urma, intre noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a intamplat la timpul potrivit, cand trebuia”, a mai spus Gina Pistol.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.