Gigi Becali, rugaminte incredibila la George Simion. Ce i-a spus liderului AUR sa nu faca la nunta

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui George Simion, cel care se va casatori pe 27 august, in comuna Maciuca.

Patronul FCSB a facut un gest frumos pentru George Simion. Becali i-a dat 2000 de kilograme de branza liderului AUR pentru nunta. Omul de afaceri a profitat de acest lucru si i-a cerut lui George Simion ce sa nu faca la nunta.

Patronul FCSB nu ar vrea ca acesta sa asculte manele la nunta sa.

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion: „Sunt primitive si enervante!”

Publicitate

„Fara manele. Sa nu cumva sa fim acuzati ca suntem rasisti, ca una e muzica specifica roma, alta e maneaua. Tiganii au muzica lor specifica frumoasa. Manelele sunt enervante, si versurile, si cuvintele, si frazele… sunt primitive si enervante.

Ma enerveaza cuvintele din manele: Sa moara dusmanii mei, sa faca nu stiu ce. Alea ce le canta Copilul Minune, ala canta frumos, dar nu manelele, are muzica tiganeasca pe care o canta foarte frumos. Maneaua e o muzica ordinara, nu pot sa-i zic tiganeasca„, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Cat ar putea sa coste cadoul pe care Gigi Becali i l-a facut lui George Simion

Pretul acestei cantitati de branza este peste 10.000 de euro. Insa Becali nu ii ia niciun ban liderului AUR.

”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. In plus, baiatul (George Simion, n. red.) imi place, e patriot, sigur e patriot, nu stiu cat e de bun, dar macar e patriot”, a spus Gigi Becali, saptamana trecuta.

Gigi Becali a anuntat deja ca nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic sa-l ajute pe George Simion cu cele doua tone de branza.

”Da, ii voi da 2 tone de branza lui George Simion. O sa i se duca acolo. I-am zis: ”Ba, eu la nunta nu vin!”. Ca nu merg la nunti… Si i-am zis ca are multi oameni acolo, eu ii dau branza pentru nunta. Ca sa il ajut pe el. Branza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.