George Simion a facut anuntul. Mesaj de ultim moment pentru cei 10.000 de invitati la nunta

George Simion a facut anuntul despre bratarile cu care se va putea intra la nunta. „Gata, eu am bratara, sunt pregatit pentru nunta”

„Cei care s-au inscris deja, va rugam sa ridicati bratarile pana duminica pentru a va usura accesul in zona nuntii noastre.”

”Eu si Ilinca va invitam la nunta noastra. Participarea se confirma aici: https://georgesimion.ro/invitatie_nunta/

Va fi o nunta cu tema traditionala, la care toti participantii vor trebui sa poarte straie traditionale. Se va petrece in aer liber, unde se vor incinge hore si sarbe, iar invitatii vor servi masa pe camp.

Presedintele AUR a transmis ca-si doreste o nunta atipica, un fel de „petrecere campeneasca”. Pe cele trei scene amplasate in zona, din care una principala si doua secundare, vor concerta: Theo Rose, Nicolae Furdui Iancu, Taraful lui Viorel Pana, naistul Nicolae Voiculet, Ionel Tudorache si Taraful de la Varbilau, Carmen Serban si trupa sa, Raluca Diaconu, dupa cum s-a anuntat pana acum.

Cununia religioasa se va oficia intr-o capela – bisericuta din lemn care se monteaza in aceste zile in incinta resortului.

Mirii au rezervat pentru invitatii apropiati un complex SPA de patru stele, langa care se va desfasura „nunta anului”. Accesul la eveniment se va face doar pe baza de bratara.

@georgesimionoficial

#5pasidebine #georgesimion #nunta #5pasidebine #aur #serbarecampeneasca #viral

♬ sunet original – George Simion

Reprezentantii Arhiepiscopiei Ramnicului, contactati de „Adevarul”, nu au oferit detalii despre cununia religioasa.

„Nu stiu daca bisericuta este a complexului ori a fost adusa special pentru acest eveniment. Dar, din cate cunosc, Biserica Ortodoxa Romana nu mai oficiaza nunti de cativa ani in alte locuri decat in bisericile sale si nu mai accepta lacasurile de cult temporare. S-a pus aceeasi problema si cu biserica de gheata de la Balea Lac. Am auzit doar ca sunt ceva discutii. Noi avem biserici-monument istoric foarte frumoase, nu se pune problema ca nu are unde sa se cunune religios”, a mentionat primarul Mugurel Marcoianu.

George Simion a anuntat ca va avea cate o pereche de nasi din fiecare judet si chiar si din Diaspora – o practica mai putin ortodoxa, intalnita la catolici si in nordul tarii, in zona Maramuresului.