Cine sunt tinerii care si-au pierdut viata impreuna cu fiicele lor de 6 si 11 ani in groaznicul accident din apropiere de Capitala

Un accident teribil a avut loc joi in Frumusani, in apropiere de Capitala. 5 oameni au murit. Intr-una dintre masinile implicate in accident se afla un cuplu cu 2 copii in varsta de 6 si 11 ani. Cei 4 au murit pe loc.

Un accident teribil a avut loc in apropierea Capitalei. Doua fetite de 6 si 11 ani si-au pierdut viata alaturi de parintii lor, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN4, in localitatea Frumusani. Tragedia s-a produs in urma unei depasiri periculoase a unui sofer care a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de masina in care se afla familia care venea catre Bucuresti.

Publicitate

Publicitate

Vali si Diana sunt cei doi tineri care au murit alaturi de cele doua fetite ale lor in urma accidentului din Frumusani.

Soferul din cealalta masina a ajuns in stare grava la spital si a murit vineri dimineata. Acesta a fortat o depasire periculoasa si neregulamentara pe DN4, iar din sensul opus se intorcea Vali cu sotia si cele doua fetite.

Politistii au deschis o ancheta penala de ucidere din culpa si fac cercetari. Una dintre masini a ramas cu acul vitezometrului blocat la 220 km/h.

Pe valea Oltului, o alta nenorocire

La inceputul acestei saptamani, luni, pe 22 august, o alta nenorocire a luat viata a doi parinti si copilul lor. Tragedia s-a produs pe DN7 / E81, Valea Oltului, la limita dintre judetele Sibiu si Valcea. Cele trei victime se aflau intr-un autoturism care a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu TIR-ul, la km 240+100 metri al drumului national. Incidentul a dus la blocarea traficului intre Valcea si Sibiu.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.