Gafa facuta de Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham, organizat in memoria Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis nu a scapat nici de aceasta data de criticile internautilor. Prima Doamna a Romaniei a fost ironizata pe retelele de socializare pentru ca a zambit in poza, desi se afla la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Mai exact, sotia presedintelui a zambit la o poza facuta la eveniment, timp in care seful statului a fost foarte serios.

„Duminica, Dineu la Palatul Buckingham cu liderii straini sositi pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.
Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu „.

Publicitate

Astazi, Carmen Iohannis a aparut cu o alta rochie, tot de culoare neagra, avand o imagine mult mai sobra.

„O zi istorica pentru umanitate, o personalitate de exceptie care astazi pleaca pe ultimul drum. Ma bucur sa fiu alaturi de Prima Doamna Carmen Iohannis in acest moment emotionant” este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, care i-a creat tinuta Primei Doamne a Romaniei.

 

 

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.