Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla Londra, duminica si luni, unde a participat la o intalnire cu Regele Charles al III-lea, apoi la funeraliile de stat al Reginei Elisabeta a II-a.

Klaus si Carmen Iohannis participa, la Londra, la funerariile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

„Duminica, Dineu la Palatul Buckingham cu liderii straini sositi pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.
Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu „.

Publicitate

Astazi, Carmen Iohannis a aparut cu o alta rochie, tot de culoare neagra, avand o imagine mult mai sobra.

„O zi istorica pentru umanitate, o personalitate de exceptie care astazi pleaca pe ultimul drum. Ma bucur sa fiu alaturi de Prima Doamna Carmen Iohannis in acest moment emotionant” este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, care i-a creat tinuta Primei Doamne a Romaniei.

Peste 500 de sefi de stat din intreaga lume participa astazi, la Westminster Abbey din Londra, la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a, care a incetat din viata pe 8 septembrie 2022 la varsta de 96 de ani, dupa mai bine de sapte decenii de suveranitate a Regatului Unit. Sunt primele funeralii de stat organizate in Marea Britanie de la cele ale fostului premier Winston Churchill din 1965.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.