Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 20 septembrie 2022. Atentie Tauri, Lei ai Pesti

Sfatul zilei de marti. Astrologul Pavel Globa spune ca In acesasta zi, este posibil si necesar sa aratam activitate si initiativa, sa distrugem vechiul care a devenit invechit si sa cream fundatia pentru un viitor mai frumos.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Incepeti noi afaceri si proiecte si nu ezitati sa incepeti. Folositi toate sansele si oportunitatile acestei zile.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Fii pregatit sa ai o conversatie serioasa cu celalalt semnificativ. Pastrati-va controlul si nu lasati emotiile sa dea nastere la conflicte grave si la separare.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Arata respect si grija fata de oamenii la care iti pasa. Gemenii singuri ar trebui sa se indrepte catre cel mai apropiat cerc social al lor. Poate ca destinul tau este foarte aproape.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu va fie teama de inceputuri si angajamente – veti reusi. Preia chiar si cele mai complexe proiecte care ti-au fost atribuite de superiorii tai. Aceasta este o oportunitate grozava de a-ti arata talentele si abilitatile si de a obtine o pozitie noua si mai promitatoare.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu provoca o confruntare si conflicte cu ceilalti. Nu fi prea increzator si arogant.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Evalueaza-ti in mod obiectiv si realist punctele forte si capacitatile, atat fizice, cat si morale. Altfel, risti sa renunti la munca pe care ai inceput-o la jumatatea drumului.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Dedica aceasta zi creativitatii, arata creativitate in afaceri. Acest lucru va va ajuta sa va deschideti si sa va aratati talentele si sufletul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Aveti grija de chestiunile financiare si de afaceri de cumparare si vanzare. Ofertele din aceasta zi vor fi foarte profitabile.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu fi activ in aceasta zi, ci mai degraba analizeaza si planifica. Decideti asupra principalelor obiective pentru viitorul apropiat si acordati prioritate corect.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dedica aceasta zi exclusiv muncii. Fii pregatit pentru intrerupere si fii flexibil in privinta asta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

In aceasta zi, pretentiile din a doua jumatate te asteapta – ia-le cu calm si incearca sa explici totul. Nu este nevoie sa incepeti o clarificare a relatiei cu voce ridicata. Si exista ceva adevar in declaratiile impotriva ta.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu jignesti oamenii cu glumele si criticile tale ascutite. In caz contrar, toata lumea se va indeparta de tine si nu va fi usor sa stabilesti relatii armonioase.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.