Categories: Life & Style

Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: „Tineti-ma aproape, pentru ca…”

Marele actor Florin Piersic a transmis, marti, primul mesaj pentru public, de la internare.

Mesajul a fost transmis prin intermediul medicului Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş.

Mesajul transmis de Florin Piersic:

„Scumpilor si prea dragilor mei, celor care m-ati purtat in gandurile voastre, m-ati inconjurat cu atata grija si iubire, acum cand tocmai s-a terminat Saptamana Luminata, va spun Hristos a Inviat!

Publicitate

Cu aceasta ocazie, va dau si o veste: „sunt viu” si asta datoria minunatilor doctori care ma ingrijesc. Ma amuza cand vad la premiile Oscar cum vin actorii premiati cu un pomelnic de multumiri, dar astazi chiar vreau sa ii pun fiecaruia medalia inimi mele in piept. Ma refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Rosianu, Dr. Florin Crisan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Serban Dragosloveanu si Dr. Denisa Anastase, impreuna cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis in lumea viselor in timpul operatiei, dar…m-a si adus inapoi.

Va iubesc pe toti, oameni buni si va coplesesc cu recunostinta mea! Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti minunatului meu public.

Florin Piersic”

Context. Starea de sanatate a lui Florin Piersic are in continuare „o evoluţie buna”, insa acesta va ramane internat, deocamdata, la Spitalul Foişor, a declarat directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, Adrian Marinescu, care a mers, luni, sa il vada pe Florin Piersic la spital. Acesta a explicat ca actorul are afecţiuni care prezinta riscul de a dezvolta complicaţii, dar ca in prezent „e nu numai mai stabil, este in parametri” din punct de vedere cardiologic, iar tratamentul este adaptat in funcţie de evoluţia pacientului.

Medicul a relatat ca şi din punct de vede infecţios evoluţia este una buna, explicand ca procesul infecţios presupune „o durata destul de lunga de rezolvare şi rezolvarea trebuie sa fie una definitiva şi se refera la orice inseamna focar.”

Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foisor”, unde i-a fost scoasa proteza de la genunchi, considerata sursa principala a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, in urma cu aproximativ o luna de zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca (unde i-au fost scoase sondele de la stimulatorul cardiac), apoi la Institul Matei Balş din Capitala.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Recent Posts

Ce s-a intamplat cu Marina Voica, dupa ce s-a retras la tara.

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate si respectate soliste din Romania, a ales sa…

16 ore ago

Ea este Georgiana, femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 45 de ani are 10 fete si 10 baieti si nu are de gand sa se opreasca

Femeia cu cei mai multi copii din Romania nu intentioneaza sa se opreasca prea curand:…

16 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 23 mai 2024. Este o zi decisiva pentru mai multe zodii. Atentie, nativi

Sfatul zilei de joi! Astrologul Pavel Globa a precizat ca ziua de 23 mai se…

o zi ago

Doliu urias in teatrul romanesc! A murit actorul Costel Constantin: „Singuratatea aceasta, la un moment dat, ucide”

Actorul Costel Constantin a incetat din viata Celebrul actor Costel Constantin a murit, in ciuda…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor primi ceva special din partea destinului. Vor atrage norocul ca un magnet

Horoscop 22 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago

Alerta ANM. Val de praf saharian in Romania, cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina. Care sunt regiunile afectate

ANM anunta un nou val de praf saharian in Romania Meteorologii de la ANM (Administratia…

2 zile ago