Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: „Tineti-ma aproape, pentru ca…”

Marele actor Florin Piersic a transmis, marti, primul mesaj pentru public, de la internare.

Mesajul a fost transmis prin intermediul medicului Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş.

Mesajul transmis de Florin Piersic:

„Scumpilor si prea dragilor mei, celor care m-ati purtat in gandurile voastre, m-ati inconjurat cu atata grija si iubire, acum cand tocmai s-a terminat Saptamana Luminata, va spun Hristos a Inviat!

Publicitate

Cu aceasta ocazie, va dau si o veste: „sunt viu” si asta datoria minunatilor doctori care ma ingrijesc. Ma amuza cand vad la premiile Oscar cum vin actorii premiati cu un pomelnic de multumiri, dar astazi chiar vreau sa ii pun fiecaruia medalia inimi mele in piept. Ma refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Rosianu, Dr. Florin Crisan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Serban Dragosloveanu si Dr. Denisa Anastase, impreuna cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis in lumea viselor in timpul operatiei, dar…m-a si adus inapoi.

Va iubesc pe toti, oameni buni si va coplesesc cu recunostinta mea! Tineti-ma aproape, pentru ca mai am de spus multe povesti minunatului meu public.

Articolul continuă după reclame

Florin Piersic”

Context. Starea de sanatate a lui Florin Piersic are in continuare „o evoluţie buna”, insa acesta va ramane internat, deocamdata, la Spitalul Foişor, a declarat directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, Adrian Marinescu, care a mers, luni, sa il vada pe Florin Piersic la spital. Acesta a explicat ca actorul are afecţiuni care prezinta riscul de a dezvolta complicaţii, dar ca in prezent „e nu numai mai stabil, este in parametri” din punct de vedere cardiologic, iar tratamentul este adaptat in funcţie de evoluţia pacientului.

Medicul a relatat ca şi din punct de vede infecţios evoluţia este una buna, explicand ca procesul infecţios presupune „o durata destul de lunga de rezolvare şi rezolvarea trebuie sa fie una definitiva şi se refera la orice inseamna focar.”

Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foisor”, unde i-a fost scoasa proteza de la genunchi, considerata sursa principala a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, in urma cu aproximativ o luna de zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca (unde i-au fost scoase sondele de la stimulatorul cardiac), apoi la Institul Matei Balş din Capitala.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.