Categories: Life & Style

Ce s-a intamplat cu Marina Voica, dupa ce s-a retras la tara.

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate si respectate soliste din Romania, a ales sa isi petreaca ultimele doua decenii intr-un loc pitoresc si linistit, departe de agitatia marilor orase. Casa sa eleganta din Breaza, judetul Prahova, a devenit un adevarat refugiu unde se poate bucura de aerul curat si de frumusetea naturii din jur.

La 87 de ani, dupa ce a trecut prin momente dificile, inclusiv o operatie pe cord, Marina Voica continua sa fie activa si plina de viata, impartasindu-si experientele cu fanii ei pe retelele sociale.

Publicitate

Viata Marinei Voica dupa retragerea la tara

Marina Voica a decis sa se mute la Breaza datorita aerului curat si peisajului idilic, care ii aduc o stare de bine semnificativa. Curtea ei, mereu bine intretinuta si plina de flori, reflecta dragostea artistei pentru natura si frumos. In fiecare anotimp, gradina ei este o explozie de culori, cu flori atent ingrijite si alei curate. In ciuda varstei, Marina nu evita munca fizica si se implica activ in intretinerea gospodariei.

Desi acum are pe cineva de incredere care o ajuta cu treburile casei, Marina Voica ramane la fel de implicata si determinata. Intotdeauna are ultimul cuvant si nu se limiteaza doar la a da indicatii, ci participa efectiv la activitatile gospodaresti. In iernile grele, de exemplu, solista nu a ezitat sa isi deszapezeasca aleile, demonstrand o energie si o vointa de fier. Ea a explicat adesea ca secretul energiei sale este stilul de viata activ si pozitivitatea pe care o mentine zilnic.

Articolul continuă după reclame

Desi locuieste singura, Marina Voica nu se simte izolata. Foloseste Facebook-ul pentru a ramane conectata cu fanii ei, carora le impartaseste imagini din curtea sa minunata, melodii din cariera sa bogata sau fotografii din tinerete. Aceste momente impartasite pe retelele sociale nu doar ca ii alina singuratatea, dar aduc si bucurie si inspiratie celor care o urmaresc. Nostalgia nu o ocoleste, mai ales in perioadele de izolare impuse de pandemie, dar Marina a invatat sa o gestioneze prin amintirile frumoase si prin comunicarea constanta cu cei care o admira.

Cine ii mai trece pragul casei

Unul dintre prietenii care o viziteaza frecvent este cantaretul Gabriel Dorobantu, care locuieste si el in Breaza. Prietenia lor stransa este un sprijin important pentru Marina. Gabriel o scoate adesea la restaurant sau participa impreuna la evenimente artistice, aducand un strop de bucurie si socializare in viata artistei. Aceasta legatura de prietenie este esentiala, oferindu-i Marinei un sentiment de comunitate si sprijin moral.

Marina Voica nu a renuntat niciodata la dragostea sa pentru muzica. Chiar si la varsta de 87 de ani, solista continua sa fie activa in domeniul muzical, participand la diverse interviuri si emisiuni. In plina pandemie de Covid, a fost vizitata de Irina Pacurariu pentru un reportaj difuzat la „Reteaua de idoli” pe TVR 2. In cadrul acestui interviu, Marina a vorbit despre cum a resimtit izolarea si despre nostalgia care a cuprins-o in aceste momente. Totusi, fiind obisnuita sa locuiasca singura, artista a gasit metode de a-si mentine moralul ridicat si de a-si ocupa timpul in mod productiv.

Vedeta si-a cultivat intotdeauna gustul pentru frumos, fie ca vorbim despre muzica, natura sau arta. Casa sa cocheta din Breaza este decorata cu atentie, reflectand personalitatea sa vibranta si iubitoare de frumos. Fiecare colt al curtii si al gradinii sale poarta amprenta gustului sau desavarsit, transformandu-le intr-un spatiu de relaxare si inspiratie.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Cine sunt romanii care vor ramane cu pensiile inghetate dupa recalcularea din septembrie 2024.

Recalcularea pensiilor reprezinta un moment important pentru multi romani, iar luna septembrie 2024 se anunta…

3 ore ago

Kate Middleton, prima aparitie publica dupa ce a fost diagnosticata cu cancer: “Inca nu am iesit din impas…”

Kate Middleton a avut, sambata, prima aparitie publica de cand a fost diagnosticata cu cancer.…

6 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 24 iunie 2024. Berbecii primesc bani, Leii au succes in tot ceea ce fac

Horoscop pana pe 24 iunie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN,…

7 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii primesc vesti minunate. Vor avea parte de multe oportunitati, bani si liniste.

Horoscop 16 iunie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima…

7 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de duminica, 16 iunie 2024. Astrele se aliniaza perfect, trei zodii profita de avantaje si isi schimba destinul.

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa iti ofera indicii valoroase despre cum sa-ti petreci…

20 de ore ago

Horoscop runic pentru saptamana 17-24 iunie 2024. Oportunitati excelente pentru Berbeci, noi inceputuri pentru Fecioare

Horoscop runic pentru saptamana 17-24 iunie 2024. Numerologul Igor Vechersky a prezentat previziunile runelor pentru…

o zi ago