Categories: Life & Style

Ea este Georgiana, femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 45 de ani are 10 fete si 10 baieti si nu are de gand sa se opreasca

Femeia cu cei mai multi copii din Romania nu intentioneaza sa se opreasca prea curand: „daca Dumnezeu mai da”.

Georgiana Vacaru, in varsta de 45 de ani, detine recordul pentru cei mai multi copii in Romania. Ea a ramas insarcinata in fiecare an timp de 20 de ani, primul copil nascandu-l la varsta de 19 ani, iar ultimul in 2020. Primul sau nascut este casatorit.

Impreuna cu sotul ei, Georgiana are 10 fete si 10 baieti, formand cea mai numeroasa familie din Romania. Sotul ei recunoaste ca, desi se descurca, situatia lor financiara este destul de limitata.

Publicitate

„Asa a vrut Dumnezeu sa avem 10 fete si 10 baieti. Momentan, ne descurcam bine, nu ne plangem, dar nici nu ne putem lauda prea mult, suntem la limita. Chiar daca multi se intreaba cum reusim, fiecare isi stabileste propriile limite”, a declarat el, potrivit adevarul.ro

Articolul continuă după reclame

Locuind intr-o casa cu opt camere, parintii le-au amenajat copiilor paturi suprapuse. Desi locuinta devine aglomerata, cei doi nu intentioneaza sa se opreasca din a avea copii. Georgiana din Arges a povestit ca isi invata copiii sa se organizeze de mici, fiecare contribuind la treburile casnice in functie de varsta.

„Ne descurcam bine, ii implicam pe cei mai mari in treburi si nu ii punem pe cei mici sa faca lucruri grele, fiecare dupa puterile lui. Cel mai greu mi se pare cand trebuie sa fiu plecata de acasa pentru a naste, atunci mi-e dor de ei. Va dati seama, am fost mereu langa ei”, a spus Georgiana.

Medicii confirma ca starea de sanatate a Georgianei este excelenta. Ea este si mama, si soacra, avand deja un copil casatorit, iar alti cinci copii si-au inceput propriul drum in viata.

Intreaga familie se intretine din alocatiile copiilor si din castigurile tatalui, care pleaca de doua ori pe an la munca in strainatate pentru a aduna bani, stand plecat cate o luna sau doua.

Numele celor 20 de copii ai Georgianei sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip si Tania, si Sofia Natasa.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Cine sunt romanii care vor ramane cu pensiile inghetate dupa recalcularea din septembrie 2024.

Recalcularea pensiilor reprezinta un moment important pentru multi romani, iar luna septembrie 2024 se anunta…

6 ore ago

Kate Middleton, prima aparitie publica dupa ce a fost diagnosticata cu cancer: “Inca nu am iesit din impas…”

Kate Middleton a avut, sambata, prima aparitie publica de cand a fost diagnosticata cu cancer.…

9 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 24 iunie 2024. Berbecii primesc bani, Leii au succes in tot ceea ce fac

Horoscop pana pe 24 iunie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN,…

9 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii primesc vesti minunate. Vor avea parte de multe oportunitati, bani si liniste.

Horoscop 16 iunie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima…

10 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de duminica, 16 iunie 2024. Astrele se aliniaza perfect, trei zodii profita de avantaje si isi schimba destinul.

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa iti ofera indicii valoroase despre cum sa-ti petreci…

23 de ore ago

Horoscop runic pentru saptamana 17-24 iunie 2024. Oportunitati excelente pentru Berbeci, noi inceputuri pentru Fecioare

Horoscop runic pentru saptamana 17-24 iunie 2024. Numerologul Igor Vechersky a prezentat previziunile runelor pentru…

o zi ago