Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic vineri, iar reprezentantii Spitalului Foisor au confirmat ca starea sa generala este stabila.

Pacientul a fost transferat din sectia de Terapie Intensiva (ATI) intr-un salon din Compartimentul Septic. El a inceput kinetoterapia si recuperarea medicala, reusind sa mearga pe distante scurte, un semn pozitiv in cadrul programului sau de recuperare.

Duminica, actorul a oferit prima declaratie de la internare pentru Romania TV.

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat si astept cu nerabdare sa ne vedem la Teatrul National din Bucuresti. Cat mai curand, in mai, iunie cel tarziu, ne vom vedea…”, a spus Florin Piersic.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Florin Piersic a fost internat cu septicemie

Inainte de a fi transferat la Spitalul Foisor, Florin Piersic a fost tratat la Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca. Actorul a fost la un pas de moarte, prezentandu-se pe 17 aprilie cu septicemie, simptomele debutand cu trei zile inainte, conform declaratiilor familiei. Medicii au facut toate eforturile sa il salveze.

La internare, analizele au confirmat prezenta unei infectii cu stafilococ auriu. „Pacientul Florin Piersic s-a prezentat in data de 17 aprilie cu o stare generala alterata in contextul unei septicemii. Simptomele au debutat cu trei zile anterior prezentarii la spital”, a explicat spitalul.

Ulterior, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru evaluare cardiologica suplimentara, iar apoi la Bucuresti, la Spitalul Foisor, pentru continuarea tratamentului si recuperarea medicala.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.