Fenomene astrologice importante. Luna Plina si Eclipsa de Luna aduc schimbari incredibile in viata nativilor.

Pe 25 martie se asteapta prima luna plina a primaverii, care va fi insotita de o eclipsa partiala de Luna. Luna plina va avea loc sub semnul  Balantei.

Specialistii recomanda sa te odihnesti si sa-ti inchei treburile incepute anterior.

— Eclipsa este traditional considerata un portal pentru schimbari, oferind oportunitatea de a renunta la convingerile si obiceiurile depasite. In acest timp, abilitatile intuitive se amplifica si talentele ascunse pot iesi la iveala.

Publicitate

Este momentul ideal pentru a reflecta asupra obiectivelor de viata si directiei de dezvoltare, — spune astrologul Anna Klein.

Astrologul Anna Klein a pregatit prognoza astrologica pentru toate zodiile

Berbec.

Persoanele din acest semn zodiacal ar putea avea parte de evenimente importante in relatii – de la casatorie la divort. S-ar putea simti dorinta de a dobandi mai multa libertate. De asemenea, ar putea aparea dusmani.

Taur.

Ii asteapta evenimente in sfera profesionala – in acest timp, ar putea dori sa incheie o activitate/indatorire veche si sa inceapa una noua. Este posibila cautarea sau schimbarea locului de munca.

Gemeni.

Persoanelor nascute de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie li se recomanda sa se dedice creativitatii si exprimarii de sine. Este un moment potrivit pentru participarea la competitii si practicarea sportului. De asemenea, este posibil sa castige la loterie.

Rac.

Acest semn poate astepta o schimbare a locuintei, cumpararea unei proprietati, inchirierea sau renovarea acesteia. Acesti nativi ar trebui sa-si petreaca timpul cu familia sau in locurile natale.

Leu.

In acest interval poate exista un flux mare de informatii, precum si deplasari. Este bine sa fii prudent la volan. De asemenea, va trebui sa comunici mult si sa intri in contact cu oamenii.

Articolul continuă după reclame

Fecioara.

Persoanelor din acest semn zodiacal nu le este recomandat sa cheltuie banii fara gandire, precum si sa faca fata stresului si sa incalce rutina zilnica obisnuita. Ar trebui sa-si creasca veniturile (incepand sa economiseasca sau sa puna bani deoparte), deoarece exista posibilitatea de a pierde bani in acest timp.

Balanta.

Ar trebui sa-ti supraveghezi sanatatea si alimentatia, poti practica exercitii fizice, inclusiv masajul, pentru a atinge linistea si echilibrul.

Scorpion.

Acest semn se confrunta cu evenimente legate de trecut – persoanele din trecut ar putea reveni, informatii anterioare ascunse ar putea iesi la iveala. Persoanelor din acest semn li se recomanda sa-si controleze gandurile, sa nu cada in depresie si apatie.

Sagetator.

Persoanelor nascute in perioada 22 noiembrie – 21 decembrie nu li se recomanda sa fie singure in acest timp, ci sa stea aproape de cei cu aceleasi ganduri. Este un moment excelent pentru a-ti crea propriul produs.

Capricorn.

Persoanelor din acest semn li se pot ivi probleme legate de autoritate, inclusiv le-ar putea fi oferita o promovare la locul de munca. De asemenea, este posibil sa deschida o afacere noua, propria lor firma. Cu toate acestea, trebuie sa-si aminteasca ca eclipsa ar putea, dimpotriva, sa submineze autoritatea.

Varsator.

In acest timp ar putea aparea intrebari legate de viziunea asupra lumii, inclusiv dorinta de a obtine o educatie superioara sau de a urma cursuri. De asemenea, sunt posibile calatorii sau mutarea in alte tari.

Pesti.

Acest semn zodiacal se confrunta cu o transformare grea a personalitatii, trebuie sa fii atent pe drum si sa-ti supraveghezi sanatatea. In aceasta perioada nu ar trebui sa iei bani cu imprumut.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.