EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 decembrie 2021. Atentie Lei si Sagetatori!

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 decembrie 2021. Astazi sunt posibile cunostinte noi. Este mai bine sa-ti dedici timp tie si familiei tale,  spune celebrul astrolog Pavel Globa. Ce asteapta fiecare semn zodiacal in aceasta zi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Succesul Berbecului va fi influentat de relatiile cu sexul opus. Jumatatea ta iubita va putea sa te inspire catre noi realizari.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Aceasta este o zi cu vesti bune pentru Taur. Pregateste-te pentru oferte grozave si venituri suplimentare. Viata te va surprinde in acest moment.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta zi pot incepe orice afacere. Astazi vei reusi si vei fi multumit de rezultatul tau.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua este buna pentru auto-ingrijire. Va puteti inscrie la tratamente spa, va puteti face timp pentru propriile nevoi si va puteti relaxa si trece de la momentele de lucru.

Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi astrologul il sfatuieste pe Leu sa fie atent pe drumuri. Acest lucru se aplica nu numai pietonilor, ci si conducatorilor auto.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa fie egoiste in aceasta zi. Traieste acest timp pentru tine, nu raporta nimanui unde esti si ce faci. Fa doar ceea ce iti place si aduce placere si inspiratie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta ar trebui sa se pregateasca pentru o conversatie importanta cu sefii. Vei primi laude si recunostinte pentru realizarile tale sub forma unei prime. Ai incredere in tine si in capacitatile tale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpioni trebuie sa acorde atentie propriei lor stari de bine. Este posibil sa aveti nevoie sa va testati. Nu amanati o vizita la medic pentru a elimina problema de la radacina.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii sunt foarte obositi in acest moment. Ti-ai asumat o multime de sarcini, s-ar putea sa le poti indeplini, dar asta poate duce la slabirea organismului si stari de lesin. Pentru a te descurca, fa-ti un plan si prioritizeaza corect si, cel mai important, fa pauze si plimba-te in aer curat.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor fi invitati la o plimbare in aer curat. Nu refuzati aceasta invitatie. Sunt posibile cunostinte placute care iti vor schimba radical viata in viitor.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea profituri mari in aceasta zi. Nu ar trebui sa cheltuiti imediat totul pe achizitii mici si inutile. Economisiti acesti bani pana de sarbatori.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Vinerea pentru Pesti va fi o zi foarte buna pentru invatare. Puteti invata o multime de lucruri interesante si utile pentru dvs.