EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ultima sambata din ianuarie 2022. Atentie Berbeci, Raci, Balante si Scorpioni

Potrivit celebrului astrolog Pavel Globa, sambata, 29 ianuarie 2022, este o zi potrivita pentru a face afaceri si incepe proiecte serioase, si nu pentru relaxare. In ciuda faptului ca aceasta este o zi libera, uita de odihna, placeri si aventuri pentru moment. In cele din urma, acordati atentie sanatatii dvs.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Relatiile Berbecului cu familia si prietenii pot deveni mult mai complicate din cauza sinceritatii tale excesive. Alege-ti cu grija cuvintele si nu emite prea multe pretentii, fii mai delicat.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul va trebui sa demonstreze sinceritatea sentimentelor pentru o persoana draga. Rostiti mai multe cuvinte calde si faceti fapte nobile.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea de spirit a Gemenilor in aceasta zi nu va fi prea buna. Calmeaza-te si nu pune paie pe foc.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, aceasta va fi o zi de critici si prelegeri. Incearca sa te abtii de la comentarii inutile, maine e o alta zi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ar trebui sa-si stabileasca anumite restrictii in domeniul alimentatiei. In aceasta zi iesi la aer curat si pune-ti in ordine gandurile.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa fie mai relaxate cu privire la orice. Orice ti se intampla in aceasta zi va deveni in curand un lucru din trecut. Intr-o saptamana vei zambi, amintindu-ti aceste probleme. Stai mai mult cu persoana iubita.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

In aceasta zi, Balanta ar trebui sa gaseasca oameni cu ganduri similare si sa actioneze in cooperare. Nu va lansati in acuzatii nefondate si evitati sa infloriti lucrurile, chiar daca nu va convin unele adevaruri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar trebui sa evite oamenii excesiv de activi. Sub influenta lor, poti deveni un participant la o afacere care nu-ti va aduce decat probleme.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in aceasta zi nu ar trebui sa mearga la cumparaturi. Exista riscul de plange dupa banii cheltuiti.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor trebui sa se apere de cei rai. In plus, vei vorbi pentru a-ti proteja familia si prietenii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul trebuie sa-si asculte propria intuitie. Pentru tine, „al saselea simt” va functiona si te va ajuta sa scapi de cateva probleme mai vechi.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii vor primi dintr-o data un indiciu care ii va ajuta la rezolvarea unor probleme. Ziua este buna pentru a va analiza propriile planuri si perspective.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.