EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 5 februarie 2022. Atentie Raci, Sagetatori si Varsatori

Sfatul astrologului Pavel Globa. Sambata, 5 februarie 2022, pot aparea unele dificultati in domeniul profesional, spune celebrul astrolog Pavel Globa. O zi destul de dificila, care, totusi, este potrivita pentru a incepe noi afaceri si proiecte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pentru Berbec, aceasta zi va fi calma si stabila. Esti capabil sa faci fata tuturor sarcinilor tale. Dedica-ti timpul liber hobby-urilor.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pentru Taur, va veni timpul pentru vesti grozave. Datorita bunei dispozitii, vei putea rezolva toate sarcinile stabilite pentru aceasta zi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar trebui sa lucreze la propriul lor aspect. Cel putin, ar trebui sa faceti o schimbare de stil care se va reflecta perfect nu numai in exterior, ci si in exterior.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa faca miscare astazi. A doua jumatate a zilei va fi mai dificila – oamenii din trecut vor aduce probleme.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii pot conta in siguranta pe ajutorul rudelor si prietenilor. De asemenea, in cele mai grele momente, prietenii buni vor fi alaturi de tine.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor face o cunostinta interesanta si utila. Este foarte probabil ca acesta sa fie chiar romantica. Dedicati seara meditatiei.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta poate si ar trebui sa isi stabileasca scopuri si obiective serioase. Cu toate acestea, fii pregatit ca nu vei putea face ceva imediat. Trebuie sa muncesti din greu si mult timp. Cu toate acestea, cu fiecare pas pe care il faci, te apropii mai mult de visul tau.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa urmeze strict conform planului in aceasta zi. Dedica prima jumatate a zilei lucrurilor importante, iar dupa pranz, relaxeaza-te si ai grija de tine.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul va avea o zi plina. Este foarte posibil ca cineva sa stie secretul tau pe care l-ai ascuns de ani de zile. Acest lucru iti va strica foarte mult starea de spirit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar trebui sa-si curete propria casa. Ordinea din cap si suflet va depinde de curatenia din jur.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa se fereasca de certurile cu colegii. Nu dovedi nimic nimanui si, de asemenea, asculta cu respect si incearca sa intelegi cealalta parte.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Dimineata Pestilor incepe perfect. Astrologul te sfatuieste sa faci exercitii, sa gatesti micul dejun, sa citesti cartea ta preferata. Intr-un cuvant, fa ceea ce iti place si ceea ce iti da inspiratie.