Fiica lui Teo Trandafir, pusa la zid pentru ca e adoptata. Ce a spus prezentatoarea in direct

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Vedeta a castigat admirtia publicului in cei peste 20 de ani de cariera. Chiar daca e mereu cu zambetul pe buze, Teo a avut parte, insa, si de suferinta in viata sa.

De curand, Teo Trandafir a facut o marturisire ce i-a lasat pe toti fara cuvinte, in propria emisiune ce se difuzeaza pe Kanal D. Intr-o discutie in care era abordat subiectul bullying-ului in scoli, prezentatoarea TV a marturisit ca si fiica ei a avut de suferit din cauza acestui fenomen. Motivul fiind faptul ca este adoptata.

Actrita Ani Cretu a compus o piesa de teatru pe care oamenii o pot vedea la „Ion Creanga”, in Bucuresti, in care trateaza tema bullying-ului in scoli. La discutie a participat si actrita Carmen Tanase.

Teo Trandafir a simtit nevoia sa marturiseasca faptul ca si fiica ei a fost la un moment dat victima acestui fenomen, dar a stiut cum s-o sfatuiasca sa ii faca fata.

Teo Trandafir a spus ca Maia a fost pusa la zid pentru ca e adoptata

In timp ce Carmen Tanase spunea in emisiune ca pe vremea adolescentei sale nu s-a lovit de astfel de probleme, Teo Trandafir a avut o interventie prin care a povestit prin ce a trecut fata ei Maia, cand era la scoala.

„A venit de la scoala si mi-a zis: nu te juca cu Maia, ca e adoptata. I-am zis, tu esti altfel de copil incat sa treci peste asta”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

Teo Trandafir, despre cum a adoptat-o pe Maia: „Nu am avut-o niciodata in gand”

Prezentatoarea Teo Trandafir a marturisit, intr-un interviu recent, ca ea nu a avut niciodata in plan sa aiba un copil. Iar cand Maia i-a aparut in fata ochilor, lucrurile s-au schimbat total.

„Eu nu am avut-o niciodata in gand pe Maia. Maia nu a fost in plan deloc. Niciodata! Eu nu voiam copii. Ce sa fac cu copil? Eu nu sunt in stare sa am grija de mine. Abia ma descurc cu programul meu, abia ma descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce iti mai trebuie copil? Nu esti facuta sa fii mama, gata.» Am impachetat-o si aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a spus Teo pentru Viva!.