EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 22 ianuarie 2022. Atentie Balante, Sagetatori si Varsatori!

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 22 ianuarie 2022. Celebrul astrolog spune ca este o zi buna pentru a aborda sarcini importante. Problemele financiare sunt cel mai bine tratate dimineata.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sa fie mai persistenti si doar in acest caz veti putea obtine ceea ce va doriti. A doua jumatate a zilei va va incanta cu vesti vesele si importante.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Este mai bine ca Taurul sa dedice aceasta zi creativitatii. Fa doar ceea ce iti place si ceea ce te inspira.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta zi vor putea face o multime de cunostinte. Oameni foarte interesanti si utili vor aparea in viata ta. Acesta este un moment al evenimentelor placute care va vor ridica simtitor moralul. Lasa gandurile negre sa plece.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor trebui sa uite de odihna deocamdata si sa dedice aceasta zi muncii. Seara va veti simti obosit, asa ca este mai bine sa anulati toate intalnirile si sa rezolvati problemele de zi cu zi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Oboseala de sambata va invinge pe regele Leu. Nu va asumati sarcini importante si responsabile. Dedica seara familiei si prietenilor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Aceasta zi va fi productiva pentru Fecioara. Datorita energiei pe care o aveti, veti putea obtine succes atat in ​​viata profesionala, cat si in cea personala.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta sa nu se incurce si sa nu grabeasca lucrurile. Incepeti aceasta zi prin planificare si prioritizare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor avea sarcini suplimentare in aceasta zi. Actionati rapid si cu atentie, fara a fi distras de chestiuni secundare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este mai bine ca Sagetatorii sa stea acasa in aceasta zi. Calatoria este strict interzisa. Puteti merge la o scurta plimbare, dar evitati aglomeratia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar trebui sa-si petreaca timpul liber intr-un mediu calm si confortabil. Astfel vei putea rezolva toate problemele relevante.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea parte de o dispozitie proasta si experiente negative. Totusi, vor fi salvati prin munca. De asemenea, va fi util sa comunicati cu familia si prietenii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ziua este potrivita pentru diferite inceputuri si experiente noi. Asculta-ti intuitia, te va ajuta sa mergi pe calea cea buna si sa ai succes.