EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 18 decembrie 2021. Atentie Gemeni, Sagetatori si Varsatori

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 18 decembrie 2021.  Potrivit celebrului astrolog, pentru unii reprezentanti ziua va fi cu succes, in timp ce pentru altii va aduce multe probleme de rezolvat.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul se poate bucura de noi orizonturi. Aceasta este o zi de armonie absoluta in relatiile personale. Esti iubit si inteles.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul nu ar trebui sa se teama sa comunice cu strainii in aceasta zi. Extinde cercul de cunostinte de care vei avea cu siguranta nevoie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii pe 18 decembrie pot fi acuzati de ceva cu care nu au nicio legatura. Pentru a nu agrava situatia, reprezentantii zodiei trebuie sa ignore tot ce se intampla in jur. Gemenii trebuie sa-si aplice puterea acelor afaceri de care depind veniturile lor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua de 18 decembrie este favorabila studiilor si carierei. Racii vor trebui sa depuna putin efort si vor avea garantat succesul. Pentru a evita afectiunile grave, multi reprezentanti ai zodiei ar trebui sa aiba grija de sanatatea lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

O zi interesanta ii asteapta pe reprezentantii singuratici ai zodiei. Persoana cu care simpatizezi va manifesta un mare interes pentru tine.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Articolul continuă după reclame

Fecioarele trebuie sa-si depaseasca temerile si sa incerce ceva nou pentru ei insisi. De indata ce incepi sa schimbi ceva, o multime de lucruri noi vor veni in viata ta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta in aceasta zi va avea toate cartile in mana pentru a obtine succesul. Trebuie doar sa incerci si sa depui toate eforturile pentru a-ti indeplini sarcinile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii in aceasta zi vor putea face fata absolut oricaror sarcini si dificultati. Simtiti-va liber sa va asumati cele mai ambitioase fapte si proiecte. Succesul este de partea ta atat in ​​viata profesionala, cat si in viata personala.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul asteapta o zi agitata. Va asteapta multe sarcini care trebuie rezolvate astazi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii, astazi, sunt extrem de lipsiti de disciplina. Incercati sa nu faceti mai multe lucruri deodata.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea prea multe planuri si sarcini care trebuie indeplinite. De aceea nu ar trebui sa fie distrasi de treburile colegilor care le vor cere ajutor. Multi reprezentanti ai zodiei in aceasta zi vor putea stabili relatii cu sexul opus.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii vor fi coplesiti de emotii bune toata ziua. In aceasta zi, ei pot merge sa-si viziteze parintii si sa-i ajute prin casa. In acest moment au nevoie de ajutorul copiilor lor. Pestii singuri vor avea sansa de a intalni un suflet pereche pe drumul lor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.