EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 21 decembrie 2021. Atentie Tauri, Gemeni, Balante si Pesti

Sfatul astrologului 21 decembrie 2021. Sfatul lui Pavel Globa pentru 21 decembrie ii va ajuta pe reprezentantii zodiilor sa faca fata oricaror necazuri. Exista sansa ca unele zodii sa simta nevoia de comunicare.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Berbec

Puteti merge in siguranta astazi la cumparaturi si puteti face pe cineva mai fericit. De asemenea, puteti incepe sa cautati un nou loc de munca, hobby-uri – acum este perioada ideala pentru asta.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Taur

Nu va certati cu nimeni si nu va implicati in conflicte. Colegii mai experimentati va vor ajuta intotdeauna sa gasiti o cale de iesire dintr-o situatie dificila. Acum unele evenimente vor fi foarte imprevizibile, mai ales in domeniul iubirii.

Citeste si: Horoscop ianuarie 2022, cu Pavel Globa. 

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Gemeni

Reprezentantii zodiei Gemeni pot arata acum laturile lor cele mai intunecate. Exista, de asemenea, sansa sa fii puternic criticat de ceilalti – fii rabdator si nu iti scoate ghearele.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Rac

Racii ar trebui sa invete sa se bucure de lucrurile marunte. Poti fi fericit in aceasta zi daca tu insuti creezi o vacanta, unind oameni draguti in jurul tau.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Leu

Leul ar trebui sa-si aminteasca despre recunostinta, in special fata de familie si prieteni. Acordati-le mai mult timp si atentie.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Fecioara

Viseaza mai mult si nu planifica proiecte la scara prea mare pentru viitorul apropiat. Asculta-ti intuitia in problemele controversate si nu grabi lucrurile.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Balanta

Balanta ar trebui sa se pregateasca pentru interferente si probleme. Nu va faceti griji, toate acestea sunt trecatoare, aveti suficienta intelepciune si experienta pentru a depasi totul.

Citeste si Horoscop Februarie 2022, cu Pavel Globa.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Scorpion

Scorpionii ar trebui sa petreaca seara cu familia si prietenii. In ultimul timp ai muncit foarte mult si ai uitat de cei mai dragi oameni. E timpul sa rezolvi asta.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Sagetator

Sagetatorul in aceasta zi va fi insotit de noroc in toate. Organizati o intalnirea de seara cu prietenii si cunoscutii.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Capricorn

Capricornii in aceasta zi isi vor putea indeplini planurile si sarcinile, precum si cel mai pretuit vis al lor. Dupa-amiaza va va incanta cu incasari financiare.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Varsator

Esti atat de adaptat la un viitor pozitiv si de succes, incat fiecare usa se va deschide in fata ta ca un pocnit de deget. Dar daca dintr-o data ceva nu merge din prima incercare, Varsatorul nu trebuie sa renunte imediat.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru Pesti.

Aceasta zi va fi emotionanta pentru Pesti. Starea de spirit se schimba din cand in cand: fie esti plin de forta si inspiratie, fie esti furios pe tot si pe toate. Pentru a va uniformiza starea, angajati-va in practici spirituale si petreceti ceva timp singur.