Anamaria Prodan tuna si fulgera: „Chiar nu mai aveti pic de Rusine”

Anamaria Prodan tuna si gulgera dupa ce in presa s-a scris ca ar avea deja un iubit. Impresara este revoltata si a lamurit cine este barbatul alaturi de care a fost vazuta des in ultimul timp.

Divortul de antrenorul Universitatii Craiova a expus-o presei mai mult ca niciodata. Totusi, de aceasta data, Anamaria Prodan critica cele cateva articole in care se vorbeste de o noua relatie amoroasa a impresarei.

Anamaria Prodan, reactie dura dupa ultimele zvonuri.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„Va anunt oficial si este valabil pentru toate publicatiile care au scris asemenea prostii ca va voi da in judecata si eu si oamenii despre care scrieti doar de dragul vizualizarilor. Chiar nu mai aveti pic de Rusine? Chiar nu mai aveti limita? Dragos are familie! Are parinti! Suntem prieteni de ani de zile! Suntem parteneri de business. Cum va permiteti sa scrieti asa ceva? Chiar nu mai exista nici o limita a bunului simt?”, a specificat impresara pe Instagram.

Anamaria Prodan a cerut ca toate articolele pe acest subiect sa fie indepartate din mediul online, altfel va apela la lege.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.