Anamaria Prodan, petrecere de pomina. Ce dorinta din suflet si-a pus impresara

Anamaria Prodan, petrecere de pomina la implinirea varstei de 49 de ani. Impresara si-a serbat ziua de nastere in Dubai alaturi de persoanele dragi din viata ei, care i-au fost alaturi in ultima perioada. Anamaria a fost marcata de divortul zgomotos de sotul ei.

Ce dorinta din suflet si-a pus impresara

Impresara si-a pus o dorinta chiar inainte de a sufla in lumanarile de pe tortul pregatit pentru aceasta zi extrem de importanta.

Publicitate

„Imi doresc sa am cei mai sanatosi copii si cei mai frumosi si buni din lume si la anul sa fim din nou impreuna”, le-a spus ea celor aflati la petrecere.

Articolul continuă după reclame

Fiica Ionelei Prodan a declarat ca a depus plangere la Judecatoria Buftea, pentru incalcarea vietii private. Cererea sa a fost aprobata, iar instanta i-a comunicat ca a fost deschis un dosar penal, trimis spre solutionare Politiei Snagov.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmeaza sa-si spuna cuvantul daca Anamaria Prodan si copiii ei au fost furati de ‘barbatul perfect’, sotul ideal, familistul convins care fuge dupa femeile din lumea… aia de nu ne place noua”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Vestea este un adevarat cadou pentru Anamaria Prodan, iar dosarul penal are legatura cu fotografiile intime care au aparut pe internet fara acordul ei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.