Anamaria Prodan da de pamant cu Reghe: “A venit vremea sa dea socoteala”

Anamaria Prodan il ataca dur pe Laurentiu Reghecampf. Impresara a anuntat ca a depus doua plangeri penale, una pentru a se afla cine a luat banii din contul familiei si alta pentru cine a dat pozele cu ea nud presei.

Anamaria Prodan: “Mizeria nu o mai ascundem sub pres”

”Domnia sa a introdus actiune doar de divort, insa fara partaj, probabil foarte speriat de faptul ca mizeria vietii domniei sale nu o mai ascundem sub pres. (…) Astazi, subsemnata, Anamaria Reghecampf, a introdus pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea 2 plangeri penale, urmand ca organele abilitate sa constate cine a sustras bunurile si banii familiei Prodan Reghecampf, si cine a furat si promovat in presa poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan.”, a transmis Anamaria Prodan.

Articolul continuă după reclame

“A venit vremea sa dea socoteala in fata familiei, a Politiei, a Parchetului”

”Acest domn Reghecampf si-a mintit, tradat si batjocorit familia in cel mai cumplit fel, planuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui, transferand fara Rusine sume incredibile amantei, prefacandu-se ca-si iubeste copiii, sotia si prefacandu-se ca intelege si apara valorile familiei!

Publicitate

Domnul Reghecampf si-a dat arama pe fata, fortat fiind de amanta pe care o mintea de ceva ani ca divorteaza, uitand sa-si anunte si familia de intentiile domniei sale. Cand amenintarile si umilintele amantei au devenit cunoscute familiei, domnul Reghecampf s-a apucat de plans, de scris mesaje de iertare familiei… Familie care l-a iertat si a luptat ca amanta sa nu santajeze sau sa nu distruga imaginea muncita greu…

In tot acest timp domnul Reghecampf ‘se lupta’ sa salveze si capra si varza facand chiar si nunta de cristal cu multi invitati. Mimand din nou fericirea absoluta, acesta a fugit dupa cateva zile de acasa cu toate lucrurile care nu ii apartineau in totalitate, uitand ca acestea au fost achizitionate pe timpul casatoriei impreuna cu sotia Anamaria Prodan”, a mai spus impresara.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.