Reghe nu mai tace dupa dezvaluirile facute de Anamaria Prodan: „Doresc sa clarific”

Laurentiu Reghecampf a transmis un comunicat oficial dupa acuzatiile facute de Anamaria Prodan. Impresara l-a acuzat pe antrenor de faptul ca-si neglijeaza baiatul, pe Bebeto, un copil de 13 ani, care este indragostit de fotbal.

De asemenea, Prodanca a declarat ca “toti banii pe care familia Prodan Reghecampf i-a facut au fost trimisi din contul familiei, in contul amantei” si nu are ce sa imparta cu Reghe, in procesul de divort.

Comunicat oficial transmis de Laurentiu Reghecampf

„COMUNICAT

Publicitate

In atentia opiniei publice

Avand in vedere evenimentele recente si faptul ca aspecte din viata mea privata au fost mediatizate sistematic, doresc sa clarific urmatoarele chestiuni:

Casnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care va rog sa-mi respectati decizia de a nu ma angrena in discutii vizand acest subiect. Copiii vor reprezenta intotdeauna o prioritate in ceea ce ma priveste.

Ma voi implica in educatia lor cu aceeasi daruire, voi continua sa-mi indeplinesc rolul de tata, sa le ofer dragoste si sprijin neconditionat. Orice alte declaratii sau speculatii constituie imixtiuni nefondate in viata mea privata.

Articolul continuă după reclame

Cu privire la mostenirea primita de catre Anamaria de la regretata sa mama, mentionez ca nu am revendicat niciun bun din componenta acesteia si nici nu am formulat vreodata pretentii in acest sens. Avand in vedere ca pe rolul instantelor judecatoresti a fost introdusa in luna august 2021 o actiune de divort si partaj (cu primul termen de judecata la 7 februarie 2022), apreciez ca toate aspectele de ordin financiar vor fi solutionate pe aceasta cale.

Reiterez faptul ca am notificat posturile de televiziune si publicatiile online cu privire la obligatia de a-mi fi respectata viata privata. Daca nu se va da curs solicitarilor formulate in conformitate cu legea, imi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate in vederea sanctionarii oricarei intruziuni in viata privata.

Aparitiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesionala desfasurata in calitate de antrenor. Nu intentionez sa ma implic in discutii de natura conflictuala care nu vizeaza aspecte de interes public si nici sa raspund unor eventuale acuzatii neintemeiate, formulate in afara cadrului legal.

Multumesc tuturor pentru respect si intelegere! Laurentiu Reghecampf”, a scris antrenorul pe contul de Instagram.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.