Astrologul Marina Skadi: Marte in Sagetator 13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022. Ce se intampla cu zodiile in aceasta perioada

Pe 13 decembrie Marte, planeta Focului, a patra ca distanta fata de Soare, este intra in semnul de foc Sagetator (pana la 25 ianuarie 2022).

Marte caracterizeaza instinctele agresive, reprezinta principiile activitatii, actiunii, energiei manifestate, fortei. In zodia Sagetator, se simte confortabil, atat de multi oameni devin energici, exista inspiratie pentru a se pune repede la treaba, entuziasmul creste, eficienta muncii fizice si mentale active creste, spune astrologul Marina Skadi .

Intrarea lui Marte in semnul Sagetator va face pe multi oameni sa se gandeasca la evenimentele vechi intr-un mod nou. In a doua jumatate a lunii decembrie, Marte se conecteaza cu Nodul Lunar Sud (Nodul Descendent) – aceasta este o cale strabatuta care acum devine din ce in ce mai semnificativa si tangibila. Drumul parcurs este ceva familiar si, desi nu intotdeauna placut, este mai mult sau mai putin stapanit. Experienta trecuta cu Nodul Descendent formeaza baza, fundatia pentru a merge mai departe.

Publicitate

Marte in Sagetator 13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022: Ce se intampla cu zodiile in aceasta perioada

Nodul Descendent in Sagetator are statutul de exaltare – o pozitie puternica, favorabila in zodie, care se poate manifesta stralucitor, vizibil si cu succes, dar nu pentru mult timp. Marte in Sagetator te ajuta sa fii in locul potrivit la momentul potrivit, pentru a lovi tinta! Dar pentru asta trebuie sa renunti la gandurile inutile, sa arati vointa, sa alegi subiectul cel mai important si sa-l implementezi. Nu poti face multe lucruri in acelasi timp. Trebuie sa inveti sa nu fii imprastiat in eforturile tale si sa lucrezi prin proiecte pana la detalii.

Daca profitati de oportunitatile din aceasta perioada, atunci a doua jumatate a lunii decembrie – prima jumatate a lunii ianuarie va va deschide noi perspective, iar subiectele interesante din trecut vor deveni o experienta de viata nepretuita – o resursa, o baza pentru succesul viitor.

Deplasandu-se de-a lungul Sagetatorului, Marte este in opozitie cu Nodul Lunar Nord (Ascendent), dar situatia este complicata de faptul ca un punct karmic negativ se misca de-a lungul Gemeni – Luna Neagra, care distorsioneaza viziunea viitorului si influenta acestuia. Impiedica perceperea corecta a realitatii inconjuratoare si a lumii in ansamblu. Acum este important sa te concentrezi si sa alungi gandurile sumbre, nu trebuie sa-ti pierzi increderea in tine – nu te lasa in fata energiilor negative ale Lunii Negre!

De la 13 decembrie 2021 pana la 18 ianuarie 2022 (in aceasta perioada Marte si Nodul Descendent in Sagetator), este necesar sa ne gandim la conexiunile dintre trecut, prezent si viitor si sa gasiti o relatie cauza-efect cu ceea ce vi se intampla. Profita de oportunitatile favorabile din aceasta perioada pentru a nu rata sansele norocoase si pentru a imbunatati calitatea vietii. Pentru a face acest lucru, trebuie sa va bazati pe cele mai bune calitati ale lui Marte si sa le dezvoltati.

Marte in Sagetator 13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022: Ce se intampla cu zodiile in aceasta perioada

In primul rand, este o pozitie de viata activa, capacitatea de a stabili relatii cu ceilalti si de a negocia, precum si dorinta de o concurenta sanatoasa. Un pas important si necesar catre formarea unei personalitati puternice este increderea in sine, initiativa. Conjunctia anterioara a lui Marte si Nodul Descendent in Sagetator a fost in ianuarie 2003, asa ca evenimentele din acel timp indepartat ne vor reveni in minte, intr-o masura sau alta. De asemenea, ceea ce s-a oferit atunci si la ce ai renuntat, acum poate deveni realitate. Analizati temele acelei perioade, incercati sa invatati lectii. Acest lucru va va ajuta sa evitati greselile din prezent.

Gemeni – Sagetator (semnele 3 si 9, masculin) – axa intelectuala, educationala, sau axa calatoriei si studiului. Aceasta este axa invatamantului scolar si superior. Gemeni – lucru cu informatii, analiza, Sagetator – generalizare, cautare de principii, tipare, sinteza. Gemeni – fapte si practica, Sagetator – ganduri si teorii. Gemenii sunt rude apropiate, iar Sagetatorii sunt rude indepartate si straine.

Pana pe 18 ianuarie, Nodul Descendent in Sagetator ajuta la beneficii in termeni generali, in acest moment au loc transformari fundamentale ale vietii. In acest moment, ideile abstracte sunt mai usor de promovat, problemele legate de tarile straine sunt rezolvate si se stabilesc contacte cu partenerii straini. Potentialul acumulat in acest fel va servi ca un fel de rezerva la care poti apela in momentele dificile ale vietii.

Marte in Sagetator 13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022: Ce se intampla cu zodiile in aceasta perioada

La sfarsitul anului 2021 – inceputul lui 2022, multi oameni sunt familiarizati cu o situatie specifica, in circumstantele predominante. Vine o intelegere a ordinii mondiale, o constientizare a modului in care sa faci ceea ce trebuie, sa incepi sa actionezi si sa obtii ceea ce lipseste pentru fericire. In acest moment, isi dezvolta propria viziune asupra vietii, propria filozofie a vietii.

Marte in Sagetator este condus de Jupiter (o planeta binefacatoare), care din 29 decembrie 2021 pana pe 10 mai 2022, se va muta in zodia Pestilor, unde are statutul de al doilea conducator. Din acel moment, situatia se va schimba, temele trecutului vor fi in continuare relevante, dar din alt unghi. Va fi mai usor sa ocoliti colturile ascutite, dar si, in aceasta perioada, se genereaza energii puternice datorita tensiunii simbolice din elementele Apa (Jupiter in Pesti) si Foc (Marte in Sagetator). Acest potential trebuie realizat luand in considerare si calculand cu atentie fiecare pas.

Ianuarie 2022 poate fi o perioada de noroc pentru multi oameni, dar este nevoie de multa munca inainte de a primi premiul. In acest timp, multi oameni isi vor da seama ca incercarile dificile si perioadele de invaliditate au trecut. In acest moment, Venus retrograd creeaza un fundal extern, care cere sa ne intoarcem la experienta trecuta, preferand conexiunile vechi dovedite, in locul partenerilor noi si imaturi.

Zile grele de la 8 la 11 ianuarie

In aceasta perioada Marte este in opozitie cu Luna Neagra si tensiune cu Neptun: perioada foarte traumatizanta, numarul accidentelor va creste semnificativ in aceste zile. In acest moment, aprecierile, dorintele, actiunile pot fi lipsite de tact, impulsive, in atingerea scopului stabilit, exista tendinta de a nesocoti mediul inconjurator.

Tranzitul lui Marte prin Sagetator (13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022) va aduce oportunitati favorabile reprezentantilor semnelor de foc ale Zodiacului: Sagetator, Berbec, Leu. Acesta este un moment al activitatii viguroase, al atingerii obiectivelor, al activarii propriilor rezerve de energie. Aspectul armonios de pe Marte da incredere in sine, spirit puternic, capacitatea de a se exprima, vointa in mod constient si constructiv.

Marte si semnele elementului Foc au caracteristici comune, ceea ce inseamna ca intre ele se stabileste un schimb de energii omogene, comune. Ca urmare a unei astfel de comunitati, Sagetatorul, Berbecul, Leul se manifesta pe deplin, se afla intr-o stare armonioasa energetic. Sarcina lor in aceasta perioada este de a aprinde pe toti ceilalti, de a-i implica in proces si de a crea fundatia pentru ceva la scara larga si pe termen lung.

Multi Sagetatori vor incepe un nou ciclu de activitate de doi ani, pot aparea intrebari care erau relevante in urma cu doi ani. Dar in decembrie si ianuarie, temperamentul fierbinte si nerabdarea cresc, ceea ce poate interfera cu planurile.

Marte in Sagetator 13 decembrie 2021 – 25 ianuarie 2022: Ce se intampla cu zodiile in aceasta perioada

Reprezentantii zodiilor Balanta si Varsator cad in fluxul potrivit si isi directioneaza energia intr-o directie constructiva. Este mai usor sa obtii faima, popularitatea in aceasta perioada, sa gasesti raspunsuri la intrebari pur personale, sa-ti rezolvi propriile conflicte interne. In acest moment, competitivitatea ta creste, circumstantele se dezvolta in cel mai bun mod pentru a arata calitati de lider. Daca activitatea este legata de creativitate, atunci in viitorul apropiat va aduce nu numai faima, ci si beneficii financiare.

O perioada destul de stresanta pentru Gemeni in timpul tranzitului lui Marte pe semnul de opozitie al Sagetator. Rezolvarea problemelor de afaceri si de productie este insotita de confruntare personala, o ciocnire de opinii si interese. Rezultatul acestui tranzit poate fi schimbari negative in relatiile cu sefii, angajatii, partenerii, autoritatile. Trebuie avut grija atunci cand lucrati cu diverse unelte, folosind obiecte cu muchii ascutite, foc si substante chimice.

Fecioara si Pestii intampina obstacole mai des decat de obicei in a doua jumatate a lunii decembrie – ianuarie. O perioada de conflict crescut in familie si in relatiile personale, care poate duce la consecinte ireversibile. Aveti grija cand comunicati cu copiii – acestia pot avea impresii neplacute si blocaje psihologice din cauza impulsivitatii voastre. Chiar daca s-a intamplat ceva neplacut, incercati sa nu intarziati cu „lichidarea consecintelor” in timp ce Venus este in faza de miscare retrograda (pana la 31 ianuarie 2022).

Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, aveti o mare oportunitate de a va crea viitorul asa cum doriti, folosind energiile astrelor in mod corect.

Un motto util pentru durata miscarii lui Marte de-a lungul Sagetatorului si, intr-adevar, pentru intreaga viata pentru reprezentantii tuturor semnelor zodiacului: „M-am nascut pentru a castiga!”

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.