Astrologul Pavel Globa a dezvaluit care sunt zodiile norocoase incepand de la jumatatea lunii decembrie.

Incepand de pe 15 decembrie, cateva zodii vor avea noroc. Astrologul Pavel Globa a dezvaluit cine va avea mare noroc pana la sfarsitul primei luni de iarna.

Leu

Incepand de la mijlocul lunii decembrie, viata Leului se va transforma intr-un basm, spune astrologul Pavel Globa. Ar trebui sa se bucure de fiecare moment, deoarece zilele trec repede si clipele frumoase se por termina. Vesti bune ii asteapta pe reprezentantii zodiei. Noroc ii asteapta si pe cei ale caror activitati profesionale sunt legate de finante, mai spune astrologul.

Balanta

Balanta in aceasta perioada va primi o atentie sporita din partea sexului opus. Femeia Balanta, poate ca persoana iubita va fi ceruta in casatorie. Nici un eveniment neplacut nu va putea sa le intunece viata dupa 15 decembrie. Nativii din aceasta zodie se vor bucura si de reusite pe plan financiar.

Publicitate

Sagetator

Sagetatorul va continua sa fie norocos. In viata lui personala se asteapta schimbari in bine. Perioada va fi favorabila pregatirii pentru sarbatori. Dupa cum noteaza Pavel Globa, puteti cumpara cadouri, precum si puteti pregati surprize.

In decembrie, toti reprezentantii cercului astrologic ar trebui sa acorde atentie sanatatii. Cel mai rau dintre toate, emotiile si sentimentele negative ii vor afecta, a spus astrologul Pavel Globa. Pe de alta parte, ultima luna a anului 2021 va fi momentul perfect pentru a scapa de gandurile si lucrurile inutile. Decembrie va fi o perioada buna pentru cele trei semne ale zodiacului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.