EXCLUSIV! Ce spune astrologul Pavel Globa despre inceputul celui de-al treilea razboi mondial: „Aceasta perioada este cea mai periculoasa”

Astrologul Pavel Globa este considerat Nostradamus din zilele noastre. Acesta a avertizat despre un moment dificil din istoria omenirii. Din 2024, steaua centrala a galaxiei noastre intra intr-o perioada de activitate sporita. Aceasta perioada este periculoasa si aduce schimbari globale care pot afecta negativ locuitorii planetei.

Pavel Globa despre al treilea razboi mondial

Din 2009, astrologul a avertizat in repetate randuri ca lumea este in pragul celui de-al treilea razboi mondial.

„Toate cataclismele si conflictele militare locale pot deveni inceputul unei catastrofe de amploare.

Publicitate

Perioada 2024-2027 este cea mai periculoasa din punct de vedere astrologic. Activitatea solara, care in acest moment va fi la apogeu, va afecta starea locuitorilor Pamantului.

Perioada de calm, cand oamenii sunt gata sa accepte toate deciziile autoritatilor si sa sustina aceasta politica, se va incheia. Va veni timpul sa raspunzi pentru cuvintele si actiunile tale si va fi aproape imposibil sa opresti multimea.

Ciclul critic de la sfarsitul anului 2023 va fi la cel mai inalt punct. Aceasta perioada este cea mai periculoasa: orice confruntare militara se poate dezvolta pana la inceputul celui de-al treilea razboi mondial”.

Pavel Globa spera ca un astfel de scenariu poate fi oprit. Perioada 2024-2027 este cea mai dificila, o atentie deosebita trebuie acordata primaverii anului 2024.

Pavel Globa despre problemele timpului prezent

„In ultimii ani, lumea a fost zguduita de mai multe evenimente care ameninta viata locuitorilor planetei. Inainte ca oamenii sa aiba timp sa invinga coronavirusul, a venit amenintarea unui nou focar – o pandemie de variola a maimutelor.

Dar acestea nu sunt cele mai mari probleme. Conflictul dintre Rusia si Ucraina ameninta sa escaladeze intr-un razboi nuclear care va depasi confruntarea locala. Majoritatea statelor nucleare ale lumii pot fi atrase in ea.”

In ciuda prognozei, astrologul crede ca locuitorii planetei au sanse sa iasa din criza. La urma urmei, astrologia este o stiinta care face posibila acordarea de atentie posibilelor probleme si incercarea de a scapa de ele cu cele mai putine pierderi.

„Motivele impactului uman asupra lumii din jurul nostru nu se schimba, ci doar ajung la un nou nivel ”, a spus Pavel Globa.

„Toate evenimentele de pe planeta noastra sunt naturale si se dezvolta conform ciclului astronomic. In plus, sunt ciclice si se repeta dupa un anumit timp. Desigur, merita sa luam in considerare atat timpul in care traim, cat si nivelul de dezvoltare umana.”

Profetii de la clarvazatori despre viitorul lumii

Toate prognozele astrologiei mondiale pentru anii urmatori facute de Baba Vanga, Nostradamus si alti clarvazatori celebri ne fac sa privim cu maxima anxietate ce se poate intampla in viitorul apropiat.

Baba Vanga a prezis cutremure devastatoare si inundatii care distrug majoritatea vietatilor din zonele de coasta. In plus, oamenii se vor confrunta cu un nou virus care poate lua milioane de vieti. Aceste avertismente sunt repetate si in predictiile lui Nostradamus.

Iata profetia sa din catrenul 10 din Centuria III:

„Sange, foamete si mari dezastre.
Evalueaza malul marii de sapte ori.

Foamete, loc ocupat, captivitate.

Un lucru este cert: 2023 nu va fi un an al pacii, va fi marcat de evenimente importante care ar putea deveni dramatice pentru Pamant.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.