Elena Merisoreanu a facut anuntul: „Toata lumea ma intreaba daca e adevarat”

Elena Merisoreanu a facut prima declaratie in legatura cu afirmatiile facute de Angela Rusu la adresa sa si a unei alte interprete de muzica populara.

Elena Merisoreanu ramane hotarata sa-si pastreze domiciliul in tara, respingand cu fermitate speculatiile cu privire la o eventuala plecare definitiva din Romania. Artista de muzica populara a infirmat cu vehementa informatiile care circulau in spatiul public referitoare la o posibila emigrare in Statele Unite ale Americii (SUA).

Desigur, aceste speculatii au starnit discutii contradictorii, iar interpreta de muzica populara a dorit sa clarifice situatia.

”Nu stiu de unde pana unde, dar toata lumea ma intreaba daca e adevarat ca plec din tara definitiv. Mi s-a spus ca peste tot s-a scris ca am dat declaratii ca as pleca definitiv in America. Nici vorba de asa ceva! Nu e adevarat. Nu am ramas in strainatate cat am fost tanara, cum sa raman acum peste hotare? Familia mea toata este aici, eu nu am niciun gand.

Am calatorit in toata lumea. Am vazut toata ASIA, America, am vazut Europa, tarile nordice; fiecare tara are frumusetea ei. Nu as putea spune care este mai frumoasa decat cealalta, dar nu as ramane niciunde. Cea mai frumoasa tara pentru noi, cu toate greutatile, tot Romania ramane”, a spus Elena Merisoreanu.

Angela Rusu nu si-a prezentat scuze

Recent, Angela Rusu, o alta artista cunoscuta de muzica populara, a facut declaratii controversate despre Elena Merisoreanu si alte colege din industrie. Ea a sustinut ca aceasta si Saveta Bogdan nu poseda talent muzical. In replica, interpreta de muzica populara a afirmat ca Rusu nu a formulat scuze pentru afirmatiile ofensatoare.

„Asa sunt colegele… vorbesc, alta treaba nu au. Nu, nu si-a cerut iertare Angela Rusu. Nici vorba de scuze! Laura a pus-o la punct, cum stie ea mai bine”, a mai spus solista de muzica populara.