Durere fara margini! Un elev din clasa a XII-a a decedat la o zi dupa ce a iesit din izolare.

Durere fara margini! Un tanar din Havarna, care invata la Scoala Speciala Profesionala Ion Pilat din Dorohoi, a decedat marti seara dupa ce i s-a facut rau in camera sa de la internat. Tanarul iesise de 24 de ore din izolare, dupa ce a stat timp de 7 zile, fiind diagnosticat pozitiv la COVID 19.

Tanarul era elev in clasa a XII-a, la Scoala Speciala Profesionala Ion Pilat, din Dorohoi.

Acesta fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar marti a iesit din perioada de izolare impusa de lege. Acesta s-a intors la scoala, insa spre seara i s-a facut rau si a cazut in camera, sub privirile colegilor, , noteaza Antena 3.

La fata locului a sosit imediat un echipaj medical care a inceput manevrele de resuscitare. In prima faza, medicii au reusit sa il stabilizeze si sa il transporte la Spitalul din Dorohoi. Acolo, insa, tanarul a intrat din nou in stop cardio-respirator.

Publicitate

Din primele informatii, se pare ca elevul era cunoscut cu afectiuni cardiace, suferind de o malformatie congenitala cardiaca netratata, iar coronavirusul i-ar fi agravat aceasta stare medicala.

Un test realizat in timpul manevrelor de resuscitare a aratat ca baiatul era infectat cu Covid-19, chiar daca el abia iesise din perioada de izolare si trecusera mai multe zile de la ultimul test care a iesit pozitiv.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a putea stabili cu exactitate cauzele mortii tanarului.

Moartea sa va fi luata in evidenta drept deces COVID

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.