Doliu in muzica populara. Privighetoarea Banatului canta de acum in cer: ”Soarele vietii a apus”

Doliu in muzica populara. Artista Simona Maria Teodorescu a decedat.  Cantareata de muzica populara s-a stins la scurt timp dupa ce fanii sai au incercat sa o ajute.

Simona Maria Teodorescu era numita privighetoarea Banatului

De curand, Simona Maria Teodorescu a ajuns de urgenta la spital, unde avea nevoie urgenta de sange.

Atunci cand au aflat ca artista are mare nevoie de ajutor, reprezentantii primariei din Mehadia, Caras Severin, dar si sute de fani s-au mobilizat pe retelele de socializare si au incercat sa ii salveze viata.

”Apelam la solidaritate in sprijinul consatencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Indragita solista de muzica populara SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgenta de sprijinul nostru. Fac un apel solidar catre toti cei care o cunoasteti si cei care vreti sa o ajutati. Are nevoie urgenta de sange. Grupa 01. Toti cei care vreti sa o ajutati mergeti la centru de transfuzie si spuneti ca vreti sa donati pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internata la ATI Spitalul Judetean Resita. Haideti cu totii sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne inveseleste sufletul cu melodiile ei”, este unul dintre apelurile pe care consatenii artistei l-au facut pe retelele de socializare.

Din pacate, apelurile au fost zadarnice pentru ca la doar cateva zile Simona Teodorescu a decedat.

Vestea mortii artistei a cazut ca un trasnet peste familia, prietenii dar si fanii sai. Retelele de socializare sunt pline cu numeroase mesaje de-a prin care apropiatii isi exprima regretul pentru moartea interpretei.

”Soarele vietii a apus pentru o fiinta atat de draga noua. In acest univers al tristetii ne raman stelele amintirilor, care sa ne aline durerea. Nu vom uita niciodata veselia si gingasia fiintei pe care azi am pierdut-o cu totii. Drum lin printre ingeri”, au scris cei apropiati pe pe retelele de socializare.