Doi romanasi si-au facut piscina intr-o remorca, iar acum sunt mari vedete: „Am fi mers cu ea si prin sat”

Romanul e inventiv.  O dovedesc chiar doi tineri care au gasit o modalitate inedita sa se racoreasca intr-o zi torida de vara: si-au facut piscina in… remorca.

Cu berile in mana si cu manele pe fundal, doi tineri se relaxeaza in piscina intr-o zi calduroasa… Nu pare nimic wow, pana vezi piscina! Acestia au improvizat una intr-o remorca. “Romanul se descurca in orice situatie”, a comentat un tiktok-er cand a vazut minunea.

@szilardbucur822

♬ Ma Duc La Mamaia – Nicolae Guta

S-au filmat si au postat imaginile pe TikTok, unde fac furori. Intr-o singura zi au strans 2 milioane de vizualizari. Toata lumea ii felicita pentru ideea inedita si multi spun ca o sa incerce si ei. “Tocmai mi-ati dat o idee! Sa vedeti ce o sa imi faca sotul”, a spus plina de speranta deja o admiratoare a celor doi.

“Respect pentru cine a avut ideea!”, “Cea mai tare piscina”, “Asta inseamna sa fii mafiot!”, au comentat tiktok-erii. Cativa au spus ca ei deja au avut o astfel de “piscina”.

Sunt persoane care le-au recomandat tinerilor sa o faca piscina mobila si sa mearga cu ea prin sat, poate gasesc si niste domnisoare sa li se alature. “Prima piscina mobila din Romania”, “Noi am fi mers cu ea si prin sat”.