Doi romanasi si-au facut piscina intr-o remorca, iar acum sunt mari vedete: „Am fi mers cu ea si prin sat”

Romanul e inventiv.  O dovedesc chiar doi tineri care au gasit o modalitate inedita sa se racoreasca intr-o zi torida de vara: si-au facut piscina in… remorca.

Cu berile in mana si cu manele pe fundal, doi tineri se relaxeaza in piscina intr-o zi calduroasa… Nu pare nimic wow, pana vezi piscina! Acestia au improvizat una intr-o remorca. “Romanul se descurca in orice situatie”, a comentat un tiktok-er cand a vazut minunea.

@

Publicitate

♬ –

S-au filmat si au postat imaginile pe TikTok, unde fac furori. Intr-o singura zi au strans 2 milioane de vizualizari. Toata lumea ii felicita pentru ideea inedita si multi spun ca o sa incerce si ei. “Tocmai mi-ati dat o idee! Sa vedeti ce o sa imi faca sotul”, a spus plina de speranta deja o admiratoare a celor doi.

“Respect pentru cine a avut ideea!”, “Cea mai tare piscina”, “Asta inseamna sa fii mafiot!”, au comentat tiktok-erii. Cativa au spus ca ei deja au avut o astfel de “piscina”.

Sunt persoane care le-au recomandat tinerilor sa o faca piscina mobila si sa mearga cu ea prin sat, poate gasesc si niste domnisoare sa li se alature. “Prima piscina mobila din Romania”, “Noi am fi mers cu ea si prin sat”.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.