De ce si-ar fi pus capat zilelor Stephan Pelger: „Lua 40 de pastile intr-o zi”

Designerul Stephan Pelger, in varsta de 43 de ani, a fost descoperit fara suflare, joi, intr-o locuinta din Sectorul 2 al Capitalei, iar fortele de ordine si procurorii au initiat o investigatie. Recent, acesta mentionase ca ii lipseste foarte mult tatal sau, care a incetat din viata in 2019, iar in ultima perioada a suferit de insomnie cronica si episoade de tristete.

Unul dintre motivele care l-au determinat pe Stephan Pelger sa recurga la o actiune atat de radicala este scaderea semnificativa a resurselor sale financiare. Prietenul si colegul sau sustin ca artistul isi vizita des mama bolnava, care locuieste tocmai in Germania.

„Suportul lui financiar era din ce in ce mai mic, mergea des la mama lui in Germania, si mama lui era bolnava. Nu pot sa spun nimic clar pana nu vorbesc cu cei care au vorbit ultima data cu el!”, a spus Catalin Botezatu potrivit CANCAN.RO.

Publicitate

Motivul posibil care l-a adus pe designer in aceasta situatie extrema este dependenta de medicamente.

Potrivit dezvaluirilor Adinei Buzatu, Stephan ajunsese sa ia pana la 40 de pastile, inclusiv somnifere si antidepresive. Cu toate ca medicii au incercat sa-l ajute atat in Romania, cat si in Germania si Viena, nu s-a gasit un tratament adecvat pentru boala cumplita de care suferea: depresia.

„Normal, ca orice om cu oarecare dependenta, evita niste discutii, nici nu pot sa vorbesc, sunt socata. Stiu asta (n.r. ca lua 40 de pastile intr-o zi). La un moment, a luptat cu ajutorul unor medici si incerca, lupta cu toata puterea lui, din pacate, nici nu stiu, nici nu stiu cum s-a intamplat si ce s-a intamplat, m-ati anuntat voi (n.r. echipa emisiunii TV), eram la volan. Efectiv, imi tremura mainile si nici nu stiu ce s-a intamplat”, a declarat Adina Buzatu, la Antena Stars.

De altfel, Stephan Pelger declarase in mod public ca o viata intreaga s-a luptat cu depresia si ca in ultimii cinci ani acestei afectiuni i se adaugasera si insomniile pentru care lua foarte multe pastile in fiecare zi.

Cu toate acestea, acelasi Stephan Pelger declara in urma cu mai multe luni ca parea cumva sa-si fi gasit echilibrul, ca era mai bine, urma un tratament naturist si ca reuseste in sfarsit sa se odihneasca si sa aiba o viata normala.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.