Doliu in lumea modei din Romania. Celebrul designer si-a pus capat zilelor

Doliu in lumea modei din Romania. Designerul de moda Stephan Pelger, in varsta de 43 de ani, a fost gasit spanzurat in propria locuinta. Conform primelor informatii oficiale, barbatul a fost gasit de un vecin fara suflare. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat decesul. Se stie despre acesta ca se lupta cu depresia.

„La data de 8 iunie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 8 au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca intr-o locuinta, din Sectorul 2, se afla o persoana decedata. La fata locului s-au deplasat politistii, precum si un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Politia Capitalei, precizand ca ancheta in acest caz a fost preluata de Parchetul Tribunalului Bucuresti si de Serviciul Omoruri.

Conform unor surse judiciare, persoana decedata este designerul Stephan Pelger, in varsta de 44 de ani. El a fost gasit spanzurat in locuinta sa.

Publicitate

Recent, el scrisese ca ii este foarte dor de tatal sau, care a murit in 2019, scrie News.ro. De asemenea, designerul se confrunta cu o insomnie cronica, iar de curand spunea: „Insomnia si-a pus amprenta pe toate aspectele vietii mele”. El avea si episoade de depresie.

Cine a fost Stephan Pelger

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciati designeri romani.

Nascut in Brasov si adoptat inca de cand avea un an de familia episcopului sas de la Biserica Neagra, Stephan a avut o viata impresionanta.

A studiat design vestimentar la Viena si Paris si a avut colaborari cu cele mai mari nume din show-bizz-ul romanesc si tinute pe covoarele rosii de la cele mai mari evenimente din lume.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.