Horoscop cu Neti Sandu. Norocul intra in viata acestor nativi, li se intoarce binele facut.

Horoscop 9 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla ce se intampla cu zodia ta la inceput de weekend.

Horoscop – BERBEC

Va pregatiti de o iesire la rampa cu un proiect care v-ar aduce notorietate si bani si o extensie a relatiilor cu oameni de afaceri importanti.

Se reia un proiect, poate fi o colaborare care v-ar aduce acel supliment financiar care v-ar prinde atat de bine in weekend ca sa va puteti misca.

Publicitate

Horoscop – TAUR

O stare de preaplin sufletesc, poate pentru ca ati bifat un succes, ca vi s-au implinit niste dorinte mai vechi, ca o iubire care parea pierduta pentru totdeauna a fost resuscitata.

Se va lua o decizie legata de casa si o sa trebuiasca sa va spuneti fiecare parerea si apoi sa vedeti ce hotarati – va mutati sau doar zugraviti.

Horoscop  – GEMENI

O reusita, vi se aproba o cerere, primiti o validare, bani, si o sa aveti o stare de spirit mult mai buna, creste stima de sine, increderea in voi, numai beneficii.

Se poate sa fiti pe picior de plecare, sa va duceti intr-o excursie si sa va bucurati de o gazduire buna, sa alegeti bine destinatia.

Horoscop – RAC

Se pare ca o sa dati dovada de generozitate, ca o sa fie cineva care va cere ajutorul si o sa va fie la indemana sa-l serviti pe omul respectiv.

Poate o sa descoperiti o sursa suplimentara de bani si o sa aveti cu ce sa iesiti la evenimente, ca sa luati pulsul societatii.

Horoscop – LEU

O energie de zile mari si o sa aveti initiative demne de toata lauda, o sa faceti si investigatii ca ati prins un pont ca lumea si lucrurile o sa se lege frumos.

O sa gestionati cu cap banii, ca sa va ajunga pentru cheltuielile curente si ca sa va miscati, sa iesiti la o cafea, la un film, un spectacol.

Horoscop  – FECIOARA

Se contureaza o plecare cu grupul undeva, intr-o statiune de agrement si o sa va bucurati de un anturaj pe gustul vostru si o sa va tihneasca sejurul.

Poate aveti de dat un examen, un test, prezentati o lucrare, o fi un speech motivational si o sa iasa frumos.

Horoscop – BALANTA

Faceti rost de suma de bani necesara si o sa va descurcati cu datoriile, iar cu ce va ramane, va duceti la odihna, la distractie, acolo unde stiti ca va refaceti.

Poate faceti si voi o programare pentru niste investigatii medicale, ca v-ati cam neglijat si o sa va scada puterea de munca daca nu va ingrijiti.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.