David Popovici, campion si la 100 metri liber!

David Popovici a castigat finala la 100 metri liber, la Campionatul European de Natatie juniori de la Otopeni.  Sportivul, in varsta de 17 ani, isi continua parcursul senzational la Campionatul European de juniori desfasurat la Otopeni si a ajuns la a patra medalie de aur castigata, dupa ce s-a impus in finala probei de 100 de metri liber.

El a obtinut un timp spectaculos, si anume 47.69 secunde.

Publicitate

Plecat de pe culoarul al patrulea, David Popovici a condus de la inceput pana la final si a incheiat cursa cu timpul de 47,69, la mare lupta cu britanicul Jacob Whittle, 48,65.

Publicitate

Podiumul a fost completat de britanicul Jacob Whittle (48:65) si de cipriotul Nikolas Antoniou (49:67).

Clasamentul din finala probei de 100 de metri liber:

David Popovici (Romania) – 47:69

Jacob Whittle (Anglia) – 48:65

Nikolas Antoniou (Cipru) – 49:67

Alexander Painter (Anglia) – 50:38

Daniil Pancerevas (Lituania) -50:39

Krystztof Matuszewski (Polonia) – 50:46

Ignacio Campos Beas (Spania) – 50:55

Nans Mazellier (Franta) – 50:91

Inotatorul s-a calificat in finala de la 100 de metri liber cu cel mai bun timp din semifinale, 48:31 secunde. David Popovici detine recordul mondial la proba de 100 de metri liber, 47:13 secunde.

David Popovici, propunere inedita pentru Simona Halep!

David Popovici a reactionat dupa ce Simona Halep a spus despre el ca poate face minuni in sport, iar la randul sau, pustiul-minune al natatei de la noi a vorbit numai in cuvinte de lauda despre marea campioana de la Wimbledon din 2019.

Inotatorul in varsta de 17 ani i-a propus Simonei sa invete impreuna sporturile in care au performat amandoi.

„Cred ca am de invatat de la Simona multe, abia astept sa ma intalnesc odata cu ea. Nu am vazut mesajul tocmai pentru ca… aparent i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, insa ma bucur ca a spus asta. Si eu sunt un fan de-al ei si mi-ar placea sa ne apucam sa ne urmarim impreuna sporturile si sa ne apreciem arta”, a declarat David Popovici

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.