David Popovici, dupa revenirea de la Campionatul Mondial de natatie de la Budapesta: „Imi era tare rusine”

David Popovici (17 ani) s-a intors in Romania dupa ce a cucerit doua medalii de aur la Campionatul Mondial de natatie de la Budapesta.

David Popovici a povestit o intamplare inca din 2016, pe cand Robert Glinta avea doar 16 ani.

„Sunt onorat sa pot sa fiu numit idolul anumitor copii, si eu am avut idolii mei. Cand l-am vazut pe Robert, in 2016, la Internationalele Romaniei, tinute la bazinul de la Dinamo, imi era tare rusine sa cer o poza cu el, sa cer un autograf.

Ai mei m-au impins, a fost foarte OK, pentru ca Robert este un baiat foarte OK si deschis, este si el idolul multor copii si sper ca impreuna sa fim cei mai mari idoli, poate, din sport. Robert atunci mi-a spus ca a fost primul autograf pe care l-a dat vreodata, inca il am, undeva, la mine, prin sertare”, a spus David Popovici la revenirea in tara.

Publicitate

Dublul campion mondial a fost intampinat de Camelia Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si de Mihai Covaliu, presedintele COSR. Ministrul sportului, Eduard Novak, a fost si el prezent la revenirea in tara a lui David Popovici si Robert Glinta.

Ce spune despre intalnirea cu Nicolae Ciuca

„Nu stiu daca sportul va avea o imagine mai buna si mai puternica, dar pot sper ca valul pe care l-am creat acum si pe care continui sa-l creez va aduce reactii pozitive si va aduce sportul sa progreseze in tara asta, are nevoie de o mica resuscitare.

Nu stiu ce o sa-i cer (n.r. – lui Nicolae Ciuca), voi vedea cum ma simt maine. Abia astept sa vad cum am reusit sa schimb acest sport si sper ca in acest proces sa fi inspirat cat mai multi oameni sa aiba o viata mai sanatoasa, asta este unul dintre obiectivele mele personale”, a spus David Popovici.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.