Dana Budeanu, reactie dura: „Romania este tara in care mi-e rusine sa traiesc”

Dana Budeanu, reactie acida la adresa guvernantilor din Romania:

„Romania este tara in care mi-e rusine sa traiesc pentru ca nu mai suport sa stiu in ce hal sunt calcati in picioare batranii, care, dupa o viata de munca, traiesc umiliti”, spune Dana Budeanu.

„Dupa o viata de munca traiesc umiliti in casutele pentru care au muncit pana ne-au facut pe noi mari, in frig, nemancati, alegand in fiecare luna daca sa isi cumpere pastile, mancare, daca sa plateasca o factura.

Publicitate

Mi se pare, dupa 30 de ani de capitalism, groaznic. Eu am foarte multe informatii pe care le primesc zilnic, nu fac fata, sunt un singur om. O paranteza. Ei primesc niste tichete de calatorie pentru a merge cu trenul gratis. Primesc sute de mesaje de la batrani care ma intreaba: putem transforma aceste tichete de calatorie in bani sau tichete de masa? Pentru ca noi nu mergem nicaieri.

Articolul continuă după reclame

Sa se duca sa isi cumpere mancare in loc sa calatoreasca. Batjocura asta. Ai facut si tu o statistica ceva? Cati batrani se plimba cu trenul? Nu au unde sa plece, cu ce sa plece? S-a creat si a fost un val, tin minte atunci ca Antena a fost in strada, cand trebuia sa ne fie rusine ca votam cu nu stiu cine, cu cine voteaza batranii, si ca batranii trebuie anihilati, in ghilimele, ca votanti.

Cred ca absolut toti politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toti politicienii nu ii intereseaza soarta lor pentru ca ei pot avea grija de batranii lor, asa cum eu pot avea grija. Noi reprezentam din aceasta tara, probabil 2%”, a declarat Dana Budeanu, potrivit Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.