Dana Budeanu da de pamant cu femeile care nu gatesc de Paste: „Numai ametitele…Plecati de nebune peste tot sa…”

Dana Budeanu a transmis un mesaj dur pentru femeile care nu pregatesc mancaruri pentru masa de Paste.

Creatoarea de moda, Dana Budeanu a transmis un mesaj dur femeilor care aleg sa nu gateasca pentru Paste. Vedeta apune ca femeile care fac acest lucru sunt niste „ametite”.

„Numai ametitele nu gatesc de Paste. Femeile adevarate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul pe care Dana Budeanu l-a scris pe pagina oficiala de Facebook.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Nici barbatii nu au scapat de ochiul critic al creatoarei de moda

 „Nu exista instinct masculin care se trezeste de dimineata, pune oala la fiert cu otet, arunca vopseaua si scoate ouale cu lingura. Nu, tu esti femeie. Te trezesti dimineata cu cealalta femeie si vopsiti oua impreuna.

Normal, ea isi doreste orice. Tu esti fatalaul fatalailor care merge pe balcon sa-i sparga nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paste?

De cand se mananca si sarmale de Paste? De Paste se mananca miel. Plecati de nebune peste tot sa cumparati. Nu va e rusine? Ca e ditai lista la restaurante cu meniul de Paste” , a mai spus Dana Budeanu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.