Cum va fi vremea in luna ianuarie. Meteorologii au facut anuntul

Cum va fi vremea in luna ianuarie. ANM anunta ca prima luna din 2022 vine cu vreme buna si temperaturi mai mari decat in mod obisnuit. Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. Va ploua si ninge putin in majoritatea regiunilor.

Vremea in saptamana 3 – 10 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local excedentar in regiunile nordice, dar si deficitar in cele sudice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Articolul continuă după reclame

Vremea in saptamana 10 – 17 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunilie intracarpatice, dar local si in cele estice si sud-estice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Publicitate

Vremea in saptamana 17 – 24 ianuarie

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi deficitar in jumatatea nord-vestica a tarii, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 24 – 31 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei saptamani, in toate regiunile. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada, vor avea o tendinta deficitara in toata tara.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.